ΑρκαδίαΟ Δήμος Τρίπολης στηρίζει την προσπάθεια του 2ου Γυμνασίου

Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει την προσπάθεια του 2ου Γυμνασίου

Το 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης, συμμετέχει στον Πανελλήνιο εκπαιδευτικό διαγωνισμό ανακύκλωσης σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αθλητικών ακαδημιών, της Εταιρείας ανταποδοτικής ανακύκλωσης, που θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου, στο πάρκο ανακύκλωσης, στους Αγίους Αναργύρους, στην Αθήνα.

Ο Δήμος Τρίπολης, στηρίζοντας την προσπάθεια της συμμετοχής του 2ου Γυμνασίου Τρίπολης παρέλαβε τα ανακυκλώσιμα υλικά που είχαν συγκεντρώσει οι μαθητές, με όχημα του Δήμου μεταφέροντας τα, στο χώρο του πάρκου ανακύκλωσης.

Στη συνέχεια δόθηκαν από τον υπεύθυνο ανακύκλωσης του δήμου κ. Ηλία Τότση αναμνηστικά δώρα – τσαντες ανακύκλωσης, ως επιβράβευση των μαθητών για την προσπάθειά τους.

H διευθύντρια του σχολείου κ. Καλλιόπη Δημητρέλη αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι μαθητές του σχολείου και στον ενθουσιασμό των παιδιών που είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του θεσμού της ανακύκλωσης.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι, οι νικητές του διαγωνισμού, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν μοναδικό αγώνα NBA, με τον Γιάννη Αντετοκούμπο, στο Milwaukee των Ηνωμένων Πολιτειών, προσφορά της Ανταποδοτικής Εταιρείας Ανακύκλωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα