ΑργολίδαΟ δικηγόρος Ευάγγελος Αθ. Λαμπρόπουλος υποψήφιος με τον Π. Αναγνωσταρά

Ο δικηγόρος Ευάγγελος Αθ. Λαμπρόπουλος υποψήφιος με τον Π. Αναγνωσταρά

Ονομάζομαι Ευάγγελος Λαμπρόπουλος. Γεννήθηκα το 1972 στο Ναύπλιο όπου και πέρασα τα παιδικά και μαθητικά μου χρόνια. Ο πατέρας μου Θάνος Λαμπρόπουλος διατηρούσε επί σειρά ετών εμπορικό κατάστημα στο παλιό Ναύπλιο. Σπούδασα Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου αποφάσισα να επιστρέψω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου και να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά και κοινωνικά.
Υπηρέτησα στον Ελληνικό στρατό ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός και απολύθηκα με τον βαθμό του έφεδρου Ανθυπολοχαγού. Από το 1995 διατηρώ δικηγορικό γραφείο στο Ναύπλιο και εξειδικεύομαι στο Ποινικό Δίκαιο. Είμαι παντρεμένος με τη συμβολαιογράφο Ναυπλίου Αντιγόνη Κουβακλή με την οποία έχουμε αποκτήσει μία κόρη.
Το Ναύπλιο αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Ναυπλίας αποτελεί για μένα ξεχωριστό μέρος γιατί από το ιστορικό παρελθόν μέχρι και σήμερα παραμένει και αποτελεί κέντρο πολιτισμού και οικονομικής ανάπτυξης της Αργολίδας. Για το λόγο αυτό με χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «ΝΑΥΠΛΙΟ – ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ». Ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς με την εντιμότητα, την κατάρτιση, και την εμπειρία του στα δημοτικά πράγματα, με ενέπνευσε να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά. Σκοπός μου είναι να συμμετάσχω στη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μου, κυρίως της καθημερινότητάς τους, ώστε το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή του Δήμου να αποκτήσουν και πάλι την θέση που τους αξίζει. Θα ήταν τιμή για εμένα η ψήφος και η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, για την επίτευξη του σκοπού αυτού.

Με εκτίμηση Ευάγγελος Αθ. Λαμπρόπουλος – Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα