Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΠέτρος Τατούλης: Νικητής το Ναύπλιο στον 6ο Μαραθώνιο

Πέτρος Τατούλης: Νικητής το Ναύπλιο στον 6ο Μαραθώνιο

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους νικητές και διακριθέντες του αγώνα, στους συμμετέχοντες και στους διοργανωτές του και ιδίως στο Δήμαρχο κ. Δημήτριο Κωστούρο και το σύνολο της Δημοτικής αρχής που ανέλαβαν αυτή τη σημαντική  πρωτοβουλία. Το Ναύπλιο για ακόμα μια φορά έδειξε με εντυπωσιακό τρόπο ότι μπορεί να αποτελέσει έναν προορισμό για όλο το χρόνο και να φιλοξενήσει διοργανώσεις υψηλού επιπέδου και ενδιαφέροντος. Αποτελεί αναμφίβολα μια από τις πόλεις – πρεσβευτές της Πελοποννήσου, που συνεχώς αναδεικνύει τον πολιτισμό του και την ιστορία του και κυρίως τη δυναμική του σε ότι αφορά το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου, της Ελλάδας και της Μεσογείου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ο κ. Τατούλης σημείωσε επίσης ότι «εξαρχής επενδύσαμε στην πολυδύναμη ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος, μέσα από τις θεματικές του μορφές. Επιδιώξαμε τη διασύνδεσή του με όλα τα συστατικά στοιχεία του πολιτισμού της Πελοποννήσου και σήμερα διαπιστώνουμε στην πράξη τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της πολιτικής μας, με το χαρακτηριστικό παράδειγμα της διασύνδεσης αθλητισμού και τουρισμού σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας. Στηρίζουμε το Μαραθώνιο του Ναυπλίου έμπρακτα και με συνέπεια και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ανάλογες επιτυχημένες πρωτοβουλίες σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου».

Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης απένειμε επίσης το μετάλλιο στην πρωταθλήτρια του στίβου κα Κατερίνα Μπερδούση, η οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα 5000 μέτρα γυναικών στον 6ο Μαραθώνιο Ναυπλίου και η οποία τιμά την Πελοπόννησο με τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου για την Αρκαδία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα