ΑργολίδαΣΦΙΠ: Συνεχίζει απρόσκοπτα το Κοινωνικό του έργο

ΣΦΙΠ: Συνεχίζει απρόσκοπτα το Κοινωνικό του έργο

Με κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη ανταπόκριση των μελών του, Ο Σύλλογος Φίλων Πορτοχελίου (ΣΦΙΠ) διοργάνωσε τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, την καθιερωμένη χειμερινή συνεστίαση του, στον πανέμορφο χώρο του γνωστού εστιατορίου «21», ευρισκόμενο στην Κηφισιά. Παρά την επέλαση της κακοκαιρίας «Ωκεανίδα» στην εκδήλωση των φίλων του Πορτοχελίου παραβρέθηκαν περί τα 150 άτομα, τα οποία απήλαυσαν μια ευχάριστη βραδιά με ποιοτικό φαγητό και πολύ καλή μουσική.

Μεταξύ εκλεκτών μελών της Αθηναϊκής κοινωνίας, που διαθέτουν τις εξοχικές κατοικίες τους στην ευρύτερη περιοχή του Πορτοχελιού και Πορτοχελιωτών μελών του εν λόγω Συλλόγου, παρευρέθη και η πρώην βουλευτής της ΝΔ και νυν υποψήφια ευρωβουλευτής κα. Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, που αγαπάει ιδιαίτερα το Πορτοχέλι καθώς το επισκέπτεται συχνά, ενώ το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος κ. Μανώλης Τριγκάκης.

Ο Πρόεδρος του ΣΦΙΠ κ. Τζώρτζης Παπαναστασίου χαιρέτησε τους συνδαιτυμόνες κατά την καθιερωμένη ομιλία του, ενώ αναφέρθηκε στις ουκ ολίγες κοινωνικές δράσεις του ΣΦΙΠ, εκφράζοντας όμως την λύπη του για την έλλειψη συνεργασίας με την Δημοτική αρχή τα τελευταία 2 χρόνια παρά τις όποιες προσπάθειες του Συλλόγου.

Ο ΣΦΙΠ βάσει του καταστατικού του, οφείλει να επισημαίνει τα προβλήματα της περιοχής απευθυνόμενος στις αρμόδιες Αρχές και να προσφέρει στα πλαίσια των δυνατοτήτων του την βοήθεια του για την επίλυση τους, πάντα όμως σε αρμονική συνεργασία με τους κρατικούς φορείς.

Για αυτό τον λόγο, θα προσεγγίσει με θετικό πνεύμα, όποια νέα δημοτική Αρχή προκύψει μετά τις επικείμενες εκλογές, του Μαΐου 2019.

Στην συνέχεια της βραδιάς, πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά ενώ ακολούθησε η κλήρωση ακριβών και εκλεκτών δώρων προσφερθέντων από τα μέλη του και τις εταιρείες τους.
Τα έσοδα από τους λαχνούς αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά το ταμείο του συλλόγου και κατ’ επέκτασιν τις ευεργεσίες στις οποίες προχωρά συχνά – πυκνά ο ΣΦΙΠ που αποσκοπούν κυρίως στην αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης όλων των κατοίκων της περιοχής.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα