ΑργολίδαΗ "Sinfonietta Αθηνών" και το Ωδείου Άργους ταξίδεψαν το κοινό με την...

Η “Sinfonietta Αθηνών” και το Ωδείου Άργους ταξίδεψαν το κοινό με την μουσική τους

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η συναυλία “Μια αγκαλιά τραγούδια” σε συνδιοργάνωση της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΑΡ/ΤΟΣ ΑΡΓΟΥΣ σε καλλιτεχνική διεύθυνση την κ. Γκότση Μεταξία.

Παρουσίασαν την ορχήστρα εγχόρδων  “Sinfonietta Αθηνών” με μαέστρο το κ. Γιώργο Αραβίδη, ενώ παράλληλα συμμετείχαν προχωρημένοι σπουδαστές του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΑΡ/ΤΟΣ ΑΡΓΟΥΣ  με υπεύθυνους  διδασκαλίας: τον κ. Γιώργο Ντόκο (καθηγητής κιθάρας) την κ. Γκότση Μεταξία (καθηγήτρια ακορντεόν κ χορωδίας ) και την κ. Κόκκα Μαρία (καθηγήτρια μονωδίας του εν λόγο ωδείου) καθώς και η χορωδία των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων “αυτενεργώ” (μουσική διδασκαλεία Γκότση Μεταξία).

Μία κατάμεστη αίθουσα χειροκρότησε ένα απάνθισμα τραγουδιών του Ελληνικού κινηματογράφου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι:

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. κ.Πέτρος Διολίτσης, ο βουλευτής της Ν.Δ. στη Αργολίδα κ.Αδριανός Γιάννης, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμού κ.Τζαβέλλας Βαγγέλης, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κ.Σκούφης Παναγιώτης και η πρόεδρος Εφετών του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών κα. Μυλωνοπούλου Ευγενία

Κατά την ομιλία της η υπεύθυνη της εκδήλωσης κα Γκότση Μεταξία αφού ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης και όλους τους παρευρισκόμενους τόνισε ότι τέτοιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να παρουσιάζουμε το επίπεδο της μουσικής κατάρτισης των παιδιών που εισπράττουν τη σωστή μουσική εκπαίδευση στη πόλη του Άργους .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα