ΑργολίδαΟ Νίκος Παππάς υποψήφιος με το συνδυασμό «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο»

Ο Νίκος Παππάς υποψήφιος με το συνδυασμό «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο»

Συμπατριώτισσες, Συμπατριώτες,
Σε δύο περίπου μήνες καλούμαστε, παράλληλα με τους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια, να εκλέξουμε Περιφερειάρχες και Περιφερειακά Συμβούλια. Οι εκλογές της 26ης Μαΐου θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις αλλαγές που επιφέρει στο χώρο της Αυτοδιοίκησης η μεταρρύθμιση «Κλεισθένης». Μια μεταρρύθμιση που εισάγει ως εκλογικό σύστημα την Απλή Αναλογική και «επιβάλλει» το διάλογο, τη συναντίληψη, τη σύγκλιση των απόψεων και τη συναίνεση.

Φίλες και φίλοι,
Γνωρίζοντας από τη μακρόχρονη θητεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Αργολίδας και ως Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας, ότι η λύση σοβαρών προβλημάτων της Αργολίδας, όπως η διαχείριση των υδάτινων πόρων, η διαχείριση των απορριμμάτων και το οδικό δίκτυο, ανάγεται στην Περιφέρεια και πιστεύοντας παράλληλα ότι μπορώ να ανταποκριθώ στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές του Μαΐου ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» με υποψήφιο Περιφερειάρχη το Γιώργο Δέδε.
Είμαι αισιόδοξος ότι με τη δική σας στήριξη θα ανοίξουμε νέους δρόμους για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου. Προσωπικά, δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που τόσες φορές έχετε δείξει στο πρόσωπό μου και να αγωνιστώ μαζί σας με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑ 

Γεννήθηκα στους Φούρνους Ερμιονίδας, όπου και διαμένω μόνιμα. Δάσκαλος το επάγγελμα, διετέλεσα Διευθυντής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου και στο Δημοτικό Σχολείο  Ερμιόνης καθώς και Σχολικός Σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αργοσαρωνικού και Λακωνίας.

Συνδικαλιστική Δράση :

  • Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής και του πρώτου Δ.Σ. της  Πανελλήνιας Ένωσης   Αδιόριστων Δασκάλων (1974-75)
  • Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων – Νηπιαγωγών Μεγαλόπολης (1978 –79).
  • Αντιπρόσωπος του παραπάνω Συλλόγου στη Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε (Ιούνιος  1979)
  • Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων – Νηπιαγωγών Ναυπλίας Ερμιονίδας τα συνδικαλιστικά έτη 1981–82, 1983-84, 1990-91, 1993-94 και 1995-96
  • Αντιπρόσωπος του παραπάνω Συλλόγου στην 65η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε. (Ιούνιος 1996)
  • Αιρετό μέλος στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  (ΠΥΣΠΕ) Αργολίδας(2009)

Αυτοδιοικητική Δράση :

  • Νομαρχιακός Σύμβουλος Αργολίδας με το συνδυασμό “Νέα Αργολίδα’’, τις περιόδους 1999 – 2002  και  2005 – 2006
  • Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας με το συνδυασμό ‘’Προοδευτική Πατριωτική Συμπαράταξη Ερμιονίδας’’ (2011 – 2014)
  • Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας, την περίοδο 2013 – 2014

Νίκος Π. Παππάς
Δάσκαλος – Πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Αργολίδας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα