ΑρκαδίαΠέντε νέοι υποψήφιοι με τον Νίκο Τσιαμούλο

Πέντε νέοι υποψήφιοι με τον Νίκο Τσιαμούλο

Ονομάζομαι Αδαμόπουλος Χρήστος του Παναγιώτη, γεννήθηκα το 1963 και έχω καταγωγή από την Αλωνίσταινα όπου και διαμένω. Είμαι παντρεμένος και πρώην υπάλληλος Τεχνικής Υπηρεσίας στην ΕΡΤ. Αυτή τη στιγμή είμαι συνταξιούχος και δραστηριοποιούμαι στον επιχειρηματικό κλάδο και ιδιαίτερα στον τουριστικό τομέα και είμαι κάτοχος του «Ξενώνα Αλωνίσταινα».
Έχω ασχοληθεί με τα κοινά και στο παρελθόν ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Φαλάνθου και έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος για δύο έτη (2009-2010). Αποφάσισα να ασχοληθώ ξανά με την Αυτοδιοίκηση και να συμπορευτώ με τον Νίκο Τσιαμούλο και την παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι γνώστης των προβλημάτων του τόπου μας και θα παλέψει για την επίλυσή τους. Πρέπει να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε τους τουριστικούς πόρους του Δήμου μας και να θέσουμε τις κατάλληλες υποδομές ώστε μέσα από τη συλλογική προσπάθεια να αναδειχθεί ο Δήμος μας, σε Δήμο πρότυπο.

Ονομάζομαι Αγγελική Συρμίκου – Μπισμπίκου, γεννήθηκα το 1972 και είμαι παντρεμένη με τον Αντώνιο Μπισμπίκο με καταγωγή από την κοινότητα Μαυρόγιαννη της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου. Έχουμε αποκτήσει 3 παιδιά. Διαμένω στην Τρίπολη και έχω εργασθεί ως ιδιωτικός υπάλληλος σε διάφορα καταστήματα της πόλης.
Αποφάσισα να συμμετάσχω στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές στηρίζοντας τον Νίκο Τσιαμούλο, επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη- Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, γιατί παρακολουθώντας τον όλα αυτά τα χρόνια και συζητώντας μαζί του, συμφωνώ ακράδαντα με τις απόψεις και τις ιδέες του. Με εμπνέει το πρόγραμμά του που είναι ρεαλιστικό, τον εμπιστεύομαι απόλυτα, είναι ειλικρινής και είμαι σίγουρη ότι μπορεί να επιφέρει ουσιαστικές αλλαγές στο Δήμο μας, δίνοντάς του τη θέση που του αξίζει. Θα αγωνιστώ μαζί του για ένα καλύτερο αύριο αυτού του τόπου, αυξάνοντας τις προσδοκίες όλων των συμπολιτών μου, βάζοντας τις βάσεις και δημιουργώντας τις υποδομές για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Κάτρης του Γεωργίου, γεννημένος το 1985 στην Τρίπολη με καταγωγή από τη Μηλιά και είμαι παντρεμένος με την Άννα Ρέππα. Σπούδασα φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος. Συμμετέχω για δεύτερη φορά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές στηρίζοντας τον Νίκο, γιατί τον εμπιστεύομαι και είμαι βέβαιος ότι το πρόγραμμα το οποίο έχει διεξάγει για την εξομάλυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, αποτελεί μια δίοδο σωτηρίας. Ήρθε η ώρα να αποκτήσει ο Δήμος μας το μέλλον που του αξίζει.

Ονομάζομαι Κλαδούρη Κανέλλα, του Χρήστου και της Αλεξάνδρας, έχω καταγωγή από το χωριό Κάψια και μένω στην Τρίπολη. Έχω πτυχίο Φοροτεχνικού – Βοηθού Λογιστή και εργάζομαι 15 χρόνια στο Λογιστικό γραφείο του Νίκου Τσιαμούλου. Μέσα από τη δουλειά μου, τη συνεργασία και την καθημερινότητά μου όλα αυτά τα χρόνια, έχω αποκτήσει μια σαφή εικόνα για τον Νίκο Τσιαμούλο, τόσο ως άνθρωπο, όσο και ως επαγγελματία. Ως άνθρωπος είναι φερέγγυος, ευγενικός, εμπνέει εμπιστοσύνη και ως επαγγελματίας είναι άριστος, εξαιρετικός συνεργάτης, υπομονετικός και μοναδικός εργοδότης.
Πιστεύω ότι ο τόπος έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους, με ήθος αλλά και επαγγελματική κατάρτιση. Με τις γνώσεις του στην επιχειρηματικότητα αλλά και στην Αυτοδιοίκηση έχει σαφή εικόνα της αγοράς αλλά και των προβλημάτων του Δήμου μας. Έχει την ικανότητα και τη δυνατότητα να δώσει λύσεις και νέα πνοή στον ήδη παραμελημένο Δήμο μας, και για πολλά χρόνια έχει υπάρξει ουραγός και θεατής των εξελίξεων.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Σιέττος του Γεωργίου και της Κατερίνας και διαμένω μόνιμα στην Τρίπολη. Είμαι παντρεμένος με την Αθανασία-Σία Τσώνη που δουλεύει στο ταχυδρομείο και έχουμε αποκτήσει 2 παιδιά. Από το 1991 και μέχρι πριν 4 χρόνια διατηρούσα συνεργείο αυτοκινήτων. Εδώ και 4 χρόνια ασκώ το επάγγελμα του αυτοκινητιστή-ταξιτζή.
Βιώνοντας και εγώ με την οικογένεια μου, τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τη μίζερη εικόνα που έχει ο τόπος μου από την απραξία των Διοικούντων του Δήμου μας, πήρα την απόφαση να μη μείνω άλλη μια φορά θεατής και άπραγος στα θέματα που αφορούν τη ζωή μας. Πήρα την απόφαση να συμμετάσχω και εγώ στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές με την Δημοτική Παράταξη «Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα», με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο. Αποφάσισα αυτή τη φορά να μην αποφασίζουν άλλοι για μένα, την οικογένεια μου και τη ζωή μου, χωρίς εμένα. Ο κλάδος μου έχει προβλήματα και ο Δήμος αργοπεθαίνει μέρα με τη μέρα. Παρακολουθώ τον Νίκο όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύω ως οικονομολόγος, επιχειρηματίας και άνθρωπος της πιάτσας, ότι είναι ο καταλληλότερος για Δήμαρχος, ώστε να φέρει νέα πνοή στον τόπο μας. Με τις γνώσεις του και την εμπειρία του είμαι βέβαιος ότι θα ξαναγεννηθεί ο Δήμος μας. Με τις αξίες που με διακατέχουν και με όρεξη και διάθεση για προσφορά προς το κοινό καλό, πορεύομαι όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες μου μαζί του, στη μεγάλη αλλαγή που χρειαζόμαστε. Για το μέλλον των παιδιών μας αλλά και έναν Δήμο που αξίζει να πρωταγωνιστεί, θα αγωνιστώ μαζί του γιατί είμαι βέβαιος ότι μπορούμε καλύτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα