ΑρκαδίαΠέτρος Τατούλης: «Οι Ομογενείς μας κάνουν την Πελοπόννησο μια από τις πιο...

Πέτρος Τατούλης: «Οι Ομογενείς μας κάνουν την Πελοπόννησο μια από τις πιο ισχυρές περιφέρειες της χώρας»

Την αξία της ομογένειας εξήρε από το Σικάγο όπου βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης στην εκπομπή Chicago Greek Hours και στον Σωτήρη Ρεκούμη υπογραμμίζοντας την πεποίθησή του ότι «οι Έλληνες ομογενείς», αποτελούν ένα πολύτιμο κεφάλαιο για την Πατρίδα μας. Είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε εκτενώς στην προσπάθεια των ομογενών να συγκεντρώσουν χρήματα σε ραδιομαραθώνιο για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι η αγάπη και η φροντίδα αποτελούν τα θεμέλια της σχέσης με τους απανταχού της γης Πελοποννησίους: «Οι Αρκάδες δεν ξεχνούν ποτέ τον τόπο και τους ανθρώπους τους και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα από την πρωτοβουλία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής να ενισχύσει την προσπάθεια ανάπτυξης και αναβάθμισης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, για την οποία τη συγχαίρω θερμά» σημείωσε χαρακτηριστικά. Και κατέληξε: «Δεν είναι το οικονομικό αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας το πιο σημαντικό, αλλά ο συμβολισμός τον οποίο εκπέμπει. Όλοι οι Αρκάδες και οι Πελοποννήσιοι εκφράζουν με τον τρόπο αυτό την αγάπη για τον τόπο τους».

«Η Αρκαδία και η Πελοπόννησος συνολικά, συνεχώς αναπτύσσονται και φιλοδοξία μας είναι να καταστήσουμε την Πελοπόννησο μια από τις σημαντικότερες Περιφέρειες στη χώρα» κατέληξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης παρουσιάζοντας στους ομογενείς το όραμα του για τις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα