ΑργολίδαΤους ένωσε το καλό της Κοιλάδας

Τους ένωσε το καλό της Κοιλάδας

Μια νέα και ενδεχομένως ελπιδοφόρα πολιτική κίνηση, δημιουργήθηκε στην Κοιλάδα… Απαρτίζεται από ανθρώπους που προέρχονται από το ευρύτερο κοινωνικό φάσμα, σε μια ύστατη «Κοινοτική προσπάθεια», να επιτευχθεί μέσα από την αγαστή συνεργασία, η περαιτέρω ανάπτυξη την εν λόγω περιοχής, δεδομένου ότι διαθέτει όλες τις φυσικές προδιαγραφές, προς αυτήν την κατεύθυνση. Διαβάστε παρακάτω, το σχετικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν τα μέλη του Δημοτικού Συνδυασμού της «Ενωτικής Κίνησης»…

«Αγαπητές/οί συμπολίτισσες/τες , 
Σε μια εποχή με δύσκολες οικονομικές συγκυρίες για τον τόπο μας και έχοντας συσσωρευμένα προβλήματα που πρέπει με κάθε τρόπο να αντιμετωπιστούν, αποφασίσαμε ύστερα από ώριμη σκέψη και με πλήρη επίγνωση της κατάστασης, να κινητοποιηθούμε.
Δημιουργήσαμε για το λόγο αυτό μια ομάδα ενεργών πολιτών, η οποία θα προσπαθήσει με αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια, μεράκι και θέληση για προφορά, να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων του χωριού μας αλλά και των επισκεπτών του.
Με την παρούσα δήλωση λοιπόν, θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε την απόφαση μας να συμμετέχουμε στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θέλοντας να πετύχουμε τον παραπάνω στόχο».

Το όνομα της ομάδας μας είναι: ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΙΛΑΔΑΣ
και συμμετέχουν (αλφαβητικά): 

Βόγκλης Χρήστος του Αντωνίου

Ελένης Νικόλαος του Βασιλείου

Ηλιού Παναγιώτης του Δημητρίου

Λάμπρου – Βοριά Αθανασία του Αναστασίου

Μαναριώτης Αλέξανδρος (Αλέκος) του Ιωάννη 

Μπασακιώτης Σταύρος (Στηβ) του Παναγιώτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα