ΑργολίδαCine Nafplio: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΟΝΑ - Πως Να Εκπαιδεύσετε το...

Cine Nafplio: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΟΝΑ – Πως Να Εκπαιδεύσετε το Δράκο Σας 3

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΟΝΑ
ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/4 ΕΩΣ ΚΑΙ Μ. ΤΡΙΤΗ 23/4
Α΄ΠΡΟΒΟΛΗ 8:30 το βράδυ 
Β΄ΠΡΟΒΟΛΗ 10:30 το βράδυ 

Φυλάξου από εκείνη… τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει από το να σε παρασύρει στο σκοτάδι. Επειδή τίποτα δεν μπορεί να ηρεμήσει την αγωνία της. Κανένα έλεος δεν υπάρχει για την ψυχή της. Δεν υπάρχει διαφυγή από την κατάρα της Γιορόνα.
ΥΠΟΘΕΣΗ:
Στη δεκαετία του 1970, στο Λος Άντζελες, η Γιορόνα παραφυλά τη νύχτα, για νέα παιδιά. Παραβλέποντας την προειδοποίηση μιας προβληματικής μητέρας που είναι ύποπτη για παιδική παρενόχληση, μία κοινωνική λειτουργός και τα μικρά παιδιά της σύντομα θα βρεθούν σε μια τρομακτική, υπερφυσική σφαίρα. Η μόνη τους ελπίδα να επιβιώσουν από τη θανατηφόρα οργή της Γιορόνα είναι ένας απογοητευμένος ιερέας, που προσπαθεί να κρατήσει μακριά το κακό υιοθετώντας τις δικές τους μυστικιστικές τακτικές. Όμως μέσα τους συγκρούονται συνεχώς ο φόβος και η πίστη.

Πως Να Εκπαιδεύσετε το Δράκο Σας 3
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/4 – ΠΕΜΠΤΗ 18/4 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/4 – Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 22/4 – Μ. ΤΡΙΤΗ 23/4 
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 6:00 το απόγευμα 
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/4 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/4
3:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Η σειρά ταινιών «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας» ολοκληρώνουν την πετυχημένη τριλογία τους, με τη νέα αυτή περιπέτεια! Για τους περισσότερους θεατές και κριτικούς, πρόκειται για μια από τις καλύτερες animation ταινίες στην ιστορία DreamWorks. Μια επικών διαστάσεων και ψυχαγωγική ιστορία για την ουσία της ενηλικίωσης, για το κουράγιο απέναντι στην απειλή του «αγνώστου», για την ανεκτικότητα απέναντι στο διαφορετικό και για την αποδοχή. Αυτό που ξεκίνησε ως μια απίθανη φιλία ανάμεσα σε έναν έφηβο Βίκινγκ και σε έναν τρομερό δράκο, έχει εξελιχθεί σε μια επική περιπέτεια που μάγεψε τους θεατές και φέτος απογειώνεται στο τρίτο και τελευταίο μέρος!
ΥΠΟΘΕΣΗ:
Στη νέα ταινία, ο επικεφαλής και κυβερνήτης του Μπερκ, έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του, έχει δημιουργήσει μια καλά κρυμμένη ουτοπία δράκων, όπου μπορούν να ζουν ελεύθεροι και σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον τους. Όμως, ο κίνδυνος δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και η πιο σκοτεινή απειλή θα ταράξει την ισορροπία της καλά κρυμμένης αυτής πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα