ΑρκαδίαΓ.Σμυρνιώτης: Να πάμε τον Δήμο Τρίπολης Ξανά Μπροστά

Γ.Σμυρνιώτης: Να πάμε τον Δήμο Τρίπολης Ξανά Μπροστά

Αγαπητοί μου συμπολίτες,
αισθάνομαι τη βαθιά ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά, για τη στήριξη στη «Νέα Τρίπολη», για τη στήριξη στο πρόγραμμά μας, για τη στήριξη στα πρόσωπα του συνδυασμού μας. Oι δημότες της Τρίπολης αποφάσισαν και έδειξαν έμπρακτα ότι ο Δήμος Τρίπολης είναι έτοιμος και αξίζει να πάει Ξανά Μπροστά.

Η πρώτη θέση που έδωσαν οι δημότες της Τρίπολης στο συνδυασμό μας είναι κίνητρο ώστε η προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι σήμερα να συνεχιστεί δυναμικά. Είναι ένα μήνυμα ότι ο Δήμος μας δεν αντέχει άλλους πειραματισμούς.

Η «Νέα Τρίπολη» πιστή στο έργο της προηγούμενης θητείας της, θα δώσει όλες της τις δυνάμεις για να φέρει όλους τους δημότες της Τρίπολης στην πρώτη γραμμή των αποφάσεων, για να υλοποιήσει το αναπτυξιακό της πρόγραμμα, για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος μας.

Γι’ αυτό η όποια συνεργασία προκύψει, θα είναι καθαρή, πάνω στο τραπέζι και με βάση το πρόγραμμά μας και μόνο.

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στον αγώνα μας εν όψει της δεύτερης Κυριακής των εκλογών.
Κι εμείς, από την πλευρά μας, θα δώσουμε τη μάχη με ακόμα περισσότερη δύναμη, ώστε να πάμε τον Δήμο Τρίπολης Ξανά Μπροστά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα