ΑργολίδαΕνημέρωση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ

Ενημέρωση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ

Έπειτα από την επίσημη κατάθεση του ψηφοδελτίου Νίκης της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου, ενημέρωση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής μας, στο εκλογικό κέντρο του Κρανιδίου.

Ο επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ και υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Τάσος Λάμπρου, συζήτησε με τους συνεργάτες του και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για το πρόγραμμα της παράταξής μας και για τις άμεσες προεκλογικές δράσεις, μέσα σε ενθουσιώδες και ενωτικό κλίμα.

Εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι Δημότες της Ερμιονίδας, θα δείξουν την εμπιστοσύνη τους στο υπερκομματικό, πολυσυλλεκτικό και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ και θα αναδείξουν τον συνδυασμό μας ως την επόμενη Δημοτική Αρχή, που από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 θα κληθεί να οδηγήσει την Ερμιονίδα σε μια νέα εποχή.

Η ενότητα, η διάθεση συνεργασίας, η βεβαιότητα για την Μεγάλη Νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου και η σιγουριά για την πιστή υλοποίηση του προγράμματος μας σε κάθε Κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας, αποτελούν για την ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. το καλύτερο κίνητρο για να προχωρήσουμε μπροστά, να γυρίσουμε σελίδα και να δημιουργήσουμε έναν Δήμο πρότυπο για τις επόμενες γενιές.

Προχωράμε μπροστά και γυρίζουμε σελίδα,
Όλοι Μαζί για την δικιά μας Ερμιονίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα