Η γνωστή Αμερικανίδα επιχειρηματίας Σπαρτιατικής καταγωγής κ. Ρίνα Μόρρις, απαθανατίζεται με την Ενημέρωση Πελοποννήσου, κατά τη χθεσινή εκδήλωση στο Λευκό Οίκο, με οικοδέσποινα την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τράμπ.
Του Κώστα Πρώιμου

Στο Λευκό Οίκο «παραβρέθηκε» η έντυπη «Ενημέρωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου«, χθες για πρώτη φορά στα ελληνικά δημοσιογραφικά χρονικά, κατά τη διάρκεια του ετήσιου δείπνου που παραθέτει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ προς τιμήν των συζύγων Βουλευτών και Γερουσιαστών. Η εφημερίδα μας, με πρωτοσέλιδο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ, μόλις λίγες ώρες τότε, μετά την εκλογή του στο ανώτατο Πολιτειακό Αξίωμα, προκάλεσε αίσθηση στους συνδαιτυμόνες που πραγματικά εντυπωσιάστηκαν από το γεγονός ότι μια Περιφερειακή Ελληνική Εφημερίδα, είχε καταρχήν προβλέψει την επερχόμενη νίκη Τράμπ, ενάντια στην διεθνή περιρρέουσα ατμόσφαιρα, με εκτενείς αναλύσεις από τον έγκυρο αρθρογράφο και  πολύτιμο συνεργάτη- πρώην Μηχανικό της JPL – ΝASA Kώστα Παπαδόπουλο.

Την «Ενημέρωση Πελοποννήσου», προώθησε στα ενδότερα του Λευκού Οίκου γνωστή επιχειρηματίας του Ντάλλας η  Αμερικανίδα –Σπαρτιατικής καταγωγής κυρία Ρίνα Μόρρις, που παρέστη στην ανωτέρω κλειστή και καθιερωμένη εκδήλωση ως προσκεκλημένη της κ. Χουανίτα Σέσσιονς, με Οικοδέσποινα την κυρία Μελάνια Τράμπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here