ΣυνεντεύξειςΚατερίνα Μπόμπου: «Ο Καμπόσος είναι ασταμάτητος»

Κατερίνα Μπόμπου: «Ο Καμπόσος είναι ασταμάτητος»

Πρόκειται για την Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άργους – Μυκηνών Κατερίνα Μπόμπου. Η ίδια εκ των στενών συνεργατών του δημάρχου – φαινόμενου Δημήτρη Καμπόσου, παρέθεσε ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου την ακόλουθη μίνι – συνέντευξη στην «Ενημέρωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου..»

Κ.ΠΡΩΙΜΟΣ: Αποφασίσατε να στηρίξετε εκ νέου τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο. Ποιοι είναι οι λόγοι;
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΜΠΟΥ:«Η πολιτική μου σταδιοδρομία, μου, έχει διδάξει πως ο επιτυχημένος πολιτικός είναι ο αποτελεσματικός πολιτικός. Εκείνος που έχει σχέδιο, πρόγραμμα, διεκδικεί και κάνει πράξη όσα έχει υποσχεθεί. Ο Δημήτρης Καμπόσος, είναι από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν όραμα και δεν σταματούν πουθενά μέχρι να το υλοποιήσουν.
Γι αυτό το λόγο στέκομαι στο πλευρό του, ώστε να συμμετάσχω κι εγώ από την οποιαδήποτε θέση στην υλοποίηση των μεγάλων έργων». 

Κ. ΠΡΩΙΜΟΣ: Ποιο είναι το δικό σας όραμα για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών;
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΜΠΟΥ:
«Το δικό μου όραμα για τον Δήμο Άργους Μυκηνών είναι να γίνει επιτέλους αυτός ο ιστορικός τόπος ένας ισχυρός πόλος έλξης τουρισμού και επιχειρήσεων. Ο ιστορικότερος Δήμος της Ελλάδος πρέπει και μπορεί με Δήμαρχο τον Δημήτρη Καμπόσο να γίνει πρότυπος Δήμος».

Κ. ΠΡΩΙΜΟΣ: Είστε έτοιμη, να αναλάβετε θεσμικό πόστο ευθύνης, αν όλα πάνε καλά και σας ζητηθεί;
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΜΠΟΥ:
«Το έχω πει πολλές φορές στον Δήμαρχο σε κατ ιδίαν συζητήσεις μας – επιθυμία μου είναι να προσφέρω – να είμαι ενεργό μέλος της ομάδας. Πάντοτε ενεργούσα με γνώμονα το κοινό συμφέρον και την επίτευξη των στόχων. Όποιο κι αν είναι το θεσμικό πόστο που θα μου ανατεθεί, θα αναλάβω την πολιτική ευθύνη και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την πραγματοποίηση του οράματος της παράταξης μας. Έρχονται μεγάλα έργα που θα αλλάξουν την πορεία του τόπου και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά»!

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα