ΑργολίδαΑνδρέας Πουλάς: Η Αργολίδα έχει ιδιαίτερη σημασία για την υιοθέτηση ενός νέου...

Ανδρέας Πουλάς: Η Αργολίδα έχει ιδιαίτερη σημασία για την υιοθέτηση ενός νέου παραγωγικού και κοινωνικού μοντέλου ανάπτυξης

Φίλες και Φίλοι,

Στις 7 Ιουλίου αλλάζουμε σελίδα, με νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. Ψηφίζουμε για τη Βουλή και την κυβέρνηση που θα διαχειριστούν την κρίσιμη για τη χώρα μας περίοδο μετά τα 3 αλλεπάλληλα μνημόνια, που κατέληξαν σε μονιμοποίηση των δεσμεύσεων και της επιτροπείας της πατρίδας μας για τις επόμενες δεκαετίες.

Ο ρόλος της Δημοκρατικής και Προοδευτικής Παράταξης, είναι καταλυτικός για το μέλλον της Ελλάδας.

Σε κάθε περιφέρεια, στόχος μας είναι η Βιώσιμη Ανάπτυξη που αποδίδει όφελος για την κοινωνία και τον εργαζόμενο, που είναι ικανή να κρατήσει στην Ελλάδα τους νέους και να τροφοδοτήσει την προσπάθεια για την οικονομική και γεωπολιτική χειραφέτηση μας στη νέα Ευρώπη που διαμορφώνεται.

Η Αργολίδα έχει ιδιαίτερη σημασία για την υιοθέτηση ενός νέου παραγωγικού και κοινωνικού μοντέλου ανάπτυξης. Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, με καινοτόμες συνέργειες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με ολοκλήρωση των υποδομών, χωρίς αποκλεισμούς και με πλήρη κατοχύρωση του αισθήματος της ασφάλειας για όλους.

Η νέα γενιά της χώρας μας δεν αποδέχεται να ζει σε μια χώρα δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, όταν ολόκληρος ο σύγχρονος κόσμος βαδίζει με ταχύτητα τους δρόμους της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Μπορούμε και θα φέρουμε την Αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Με εκτίμηση,
Ανδρέας Πουλάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα