Αργολίδα"Θέα. τρων"

“Θέα. τρων”

Η ομάδα Αβγώ Theater Group συστάθηκε το Νοέμβριο του 2018 στα πλαίσια του μαθήματος Σκηνοθεσία ΙΙΙ: το θέατρο της επινόησης, με εισηγήτρια την κα. Άννα Τσίχλη. Αποτελείται από φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών και έναν κάτοικο Ναυπλίου. Συμμετέχει στο Φεστιβαλάκι Θεατρικής παραγωγής για το 2019 με δύο παραστάσεις που βασίζονται στις τεχνικές του θεάτρου τις επινόησης. Οι παραστάσεις Μη φύγεις, επιστρέφω και Θέα.τρων είναι εξολοκλήρου πρωτότυπο υλικό της ομάδας.

Η ομάδα έχει ως στόχο να ανοίξει την θεατρική παραγωγή στο Ναύπλιο σε ένα ευρύτερο κοινό. Στόχος μας: θα τον βρούμε στην πορεία.

Στην δεύτερη και τελευταία μας παράσταση, την 1ⁿ Ιουνίου.
Λίγα, ασυνάρτητα, λόγια για το έργο:
Το Θέα.τρων είναι ένα πείραμα, ένα θεατρικό πείραμα, ένα θεατρικό πρώτο πείραμα και όπως όλα τα πρώτα πειράματα, θα αποτύχει.
Ο στόχος είναι διπλός (1) να εξερευνήσει τα όρια της θεατρικής σκηνής ώστε να δει πόσα πράγματα μπορούν να χωρέσουν σε αυτή και (2) να προσπαθήσει να απαντήσει σε μια βασική ερώτηση, “Μα είναι αυτό θέατρο;” μέσα από συνθήκες που προστέθηκαν από της καθημερινότητας μας, τις βραδινές μας εξόδους, την στιγμή που κάναμε μπάνιο και τραγουδούσαμε Λειντι Γκαγκα, την σχολή, τις πρόβες κ.ά.

1 Ιουνίου, «Θέα. Τρων»,
Αβγώ Theater Group
Κεντρικά Διδακτήρια τμήματος Θεατρικών Σπουδών,
αίθουσα Λήδας Τασοπούλου Ηρακλέους 10,
Ναύπλιο Ώρα: 20.00

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα