ΑργολίδαΣΥ.ΡΙ.ΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία - Με τον Γαβρήλο υπερασπίζεται την έδρα της...

ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία – Με τον Γαβρήλο υπερασπίζεται την έδρα της Αργολίδας

Εξαιρετικός ο ίδιος ως Εργατολόγος, έχει αποδείξει περίτρανα πως στέκεται δίπλα στον κόσμο, αποκαθιστώντας τις αδικίες κυρίως σε ζητήματα εργασίας…

Ωστόσο ως ακολούθως, παραθέτουμε το πλούσιο βιογραφικό του νέου υποψήφιου Βουλευτή του «ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία» Γιώργου Γαβρήλου, που καλείται σε μια δύσκολη πολιτική και χρονική συγκυρία, να «βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά» για το Κυβερνών Κόμμα στην νευραλγική Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Δικηγόρος – Εργατολόγος

Γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1969. Σπούδασε Νομικά και Πολιτικές Επιστήμες. Παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Πολιτική και στο Εργατικό Δίκαιο στα Πανεπιστήμια Αθηνών και Poitiers της Γαλλίας. Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Δημόσιο Δίκαιο. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Εργάστηκε το 1995 στο Υπουργείο Προεδρίας, ως ειδικός επιστήμων σε θέματα δημόσιας διοίκησης, επί Υπουργίας Γιάννη Ποττάκη. Υπήρξε ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας Γεράσιμου Αρσένη τα έτη 1998-2000. Από το 2000 δικηγορεί στο Ναύπλιο και έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος σε πολλά εργατικά σωματεία (Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου-Ερμιονίδας,  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, Ένωση Πυροσβεστών Υπαλλήλων Αργολίδας, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ερμιονίδας, Σωματεία Δημοτικών Επιχειρήσεων κ.α.).

Από φοιτητής ασχολήθηκε με τα κοινά και υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου  Φοιτητών του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Γενικής Συνέλευσης.

Tα έτη 1999-2006 ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ασίνης.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 υπήρξε υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα», που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο.

Από το 2014, είναι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και συνεχίζει έως σήμερα τη θητεία του, από τη θέση του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα