ΑρκαδίαΠολυμορφικό μηχάνημα για την επούλωση λακουβών παρέλαβε η Τρίπολη

Πολυμορφικό μηχάνημα για την επούλωση λακουβών παρέλαβε η Τρίπολη

Ένα ολοκαίνουργο, πολυμορφικό, βαρύ τύπου αυτοκίνητο – μηχάνημα, έτοιμο να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, απέκτησε ο δήμος της Τρίπολης. Η αγορά ξεπέρασε τις 300.000 ευρώ και σήμερα, έγινε η διαδικασία της παράδοσης – παραλαβής.

Το παρών στην παραλαβή έδωσε ο δήμαρχος Δημήτρης Παυλής, όπως επίσης και οι  αντιδήμαρχοι κ. Παπαδημητρίου και κ. Γεωργανόπουλος. Από τη νέα Δημοτική Αρχή παρευρέθησαν ο κ. Λαγός και ο κ. Κανελλόπουλος.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα, είναι ικανό να επουλώνει λακκούβες με πίσσα που το ίδιο παράγει και κατασκευάζει, μπορεί να καθαρίζει δρόμους (ακόμα και στενούς) από χιόνι, είναι ικανό να κλαδεύει δένδρα, αλλά και να λειτουργεί ως αλυσοπρίονο. Είναι οικονομικό, έχει σταθερότητα και τα πάντα ελέγχονται και κατευθύνονται από την εσωτερική του καμπίνα και με ηλεκτρονικό τρόπο. Φυσικά, μπορεί να παρέχει και άλλες υπηρεσίες, αρκεί να δεχθεί στις υποδοχές του, τα κατάλληλα εξαρτήματα.

Ο δήμος της Τρίπολης, το αποκτά πρώτος σ’ όλη τη χώρα (σύμφωνα με δήλωση των υπευθύνων), ενώ πολλές δημοτικές αρχές, έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες, για την απόκτηση αυτού του σύγχρονου και χρήσιμου μηχανήματος.

Στα πλαίσια της παράδοσης – παραλαβής παραβρέθηκε μια ομάδα ειδικών από την Τσεχία προκειμένου να δείξει τον τρόπο λειτουργίας του νέου μηχανήματος επούλωσης λακουβών σε διοικητικό προσωπικό και εργαζόμενους του Δήμου Τρίπολης.

Οι άνθρωποι της τσεχικής εταιρείας πραγματοποίησαν παρουσίαση εξηγώντας αναλυτικά στους χειριστές του Δήμου Τρίπολης τον τρόπο λειτουργίας αυτού του μηχανήματος. Στη συνέχεια ακολούθησε επούλωση διαφόρων ειδών λακουβών, σχισμών και άλλων φθορών που υπήρξαν στο οδόστρωμα γύρω από το χώρο της παρουσίασης.

Πρόκειται για ένα μηχάνημα το οποίο θα εξυπηρετεί όλο τον χρόνο τις ανάγκες του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα