Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΔημήτρης Κωστούρος: «Ο Δήμος μας έμπρακτα δίπλα στα Άτομα με Αναπηρίες»

Δημήτρης Κωστούρος: «Ο Δήμος μας έμπρακτα δίπλα στα Άτομα με Αναπηρίες»

Τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου Νίκο Καραλή υποδέχθηκε στο γραφείο του χθες Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Ο  κ.Καραλής συνεχάρη τον κ.Κωστούρο για την επανεκλογή του, τον ευχαρίστησε και εξήρε την προσφορά του προς τα ΑμεΑ . Στη συνέχεια τέθηκαν προς συζήτηση γενικά και εξειδικευμένα θέματα του τομέα τους. Ξεχώρισε το θέμα όσον αφορά την ανάπτυξη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ζητώντας τη συνεργασία του Δήμου για την δημιουργία συγκεκριμένων δομών.

Ο κ.Κωστούρος αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ.Καραλή για την επίσκεψη του, τον διαβεβαίωσε για ακόμη μία φορά πως είναι και θα είναι δίπλα σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει  για να δώσει  λύση και βέβαια, δήλωσε πως είναι θετικός  σε οποιαδήποτε δημιουργία δομής που θα συμβάλει σε ένα καλύτερο αύριο για τα Άτομα με Αναπηρίες.

Αυτή η δημοτική θητεία θα είναι ακόμα αποτελεσματικότερη σε οτιδήποτε αφορά αυτή την ευαίσθητη ομάδα ανθρώπων , αφού θα συσταθεί και θα λειτουργήσει επιτροπή του δήμου με βασικό σύνθημα «Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα