ΑρκαδίαΗ δράση του ΕΚΑΒ στην Εκπαίδευση Πολιτών

Η δράση του ΕΚΑΒ στην Εκπαίδευση Πολιτών

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών  που έχει θεσπιστεί για το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, το ΕΚΑΒ πανελλαδικά οργανώνει πολλές δράσεις ενημέρωσης πολιτών στις πρώτες βοήθειες και στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Η μέρα αυτή είναι η αφορμή. Η δράση του ΕΚΑΒ στην Εκπαίδευση Πολιτών είναι καθημερινή και πολυετής. Τα προγράμματα εκπαίδευσης ομάδων πληθυσμού πραγματοποιούνται από έμπειρους εκπαιδευτές σε όλη την Ελλάδα, ακολουθούν τα ευρωπαϊκά πρωτόκολλα, απευθύνονται  σε πολίτες και είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το Παράρτημα Τρίπολης σε όλους τους τομείς ευθύνης του έχει εκπαιδεύσει πάνω από 500 πολίτες σε δέκα μήνες και έχει προάγει μέσω της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των Δημοτικών Αρχών και άλλων φορέων την αγορά και την τοποθέτηση Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών σε απομακρυσμένες και παράλιες περιοχές για να προστεθούν στο χαρτογραφημένο δίκτυο πανελλαδικά.  Αναμένονται και οι ενέργειες τοποθέτησης Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών από το Δήμο Ναυπλίου σε σημεία μεγάλης επισκεψιμότητας.

Προς ενημέρωσή σας για τους Νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας το Γραφείο Εκπαίδευσης (Ναύπλιο fax 2752096007e-mail  tripoli.edu@ekab.gr) πραγματοποιεί μαθήματα στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή δωρεάν σε δημόσιες υπηρεσίες, συλλόγους, σχολεία και σε οποιαδήποτε ομάδα πολιτών ενδιαφέρεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα