ΆρθραΗ "Μάχη" της ζωής μου

Η “Μάχη” της ζωής μου

Γράφει η Μάχη

Ως εδώ και μη παρέκει! Αυτή η μικρή μας έχει αναστατώσει.
Κατ’ αρχήν ο «Μπούλης» γνωστός και ως Μενέλαος είναι χαρούμενος πια, γιατί εγώ δε του έδινα και την απαραίτητη σημασία οπότε βαριότανε.
Τώρα όμως η μικρούλα του κάνει κόλπα και νάζια και όλο φιλάκια του δίνει και αυτός κάθεται!
Μμμμμμ σιγά! Βλέπετε είναι πιο μικρός από μένα και ακόμα να ωριμάσει. Ενώ εγώ μια ώριμη γάτα δεν έχω χρόνο για άσκοπα παιχνίδια.
Έχω άλλες προτεραιότητες, παρατηρώ πως πλένονται οι άνθρωποι το πρωί ή πως χρησιμοποιούν την τουαλέτα να τα μάθω και εγώ να βοηθήσω λίγο την μαμά μου. Θέλω να εξελίσσομαι σαν γάτα αυτό είναι το κύριο μέλημα μου αυτόν τον καιρό. Και για να το πετύχω αυτό χρειάζεται μια διαρκής προσήλωση στην αντιγραφή συνηθειών της μαμάς μου.

Κοινώς, τρώω όποτε τρώει, κοιμάμαι όποτε κοιμάται, προσπαθώ δηλαδή γιατί είμαι και νυχτόβια ενώ εκείνη πλέον όχι, πλένομαι όποτε πλένετα ι- με τον ίδιο τρόπο αλλά δε τα καταφέρνω και πολύ καλά, καθότι με διώχνει από το μπάνιο γιατί λέει γεμίζω «πατουσίνια» και την πιάνει υστερία και φωνάζει. Δε θέλετε να την δείτε να φωνάζει – όταν την εκνευρίζουμε παθαίνει αμόκ.
Για παράδειγμα την περασμένη εβδομάδα άρχισε να πετάει με μανία όλα της τα ρούχα (ρούχα… πόσο άχρηστα μας είναι!!!) στο πάτωμα.
Εγώ βρήκα ευκαιρία γιατί η μόνη χρήση που τους βρίσκω είναι να κάθομαι πάνω τους και να είμαι στα μαλακά και στα ζεστά και η μαμά μου φώναζε ακόμα πιο πολύ. Μπήκα και εγώ στην ντουλάπα, όπου είναι το αγαπημένο μου μέρος να τρυπώνω μαζί με τις τσάντες της, και ησύχασα.
Παρόλα αυτά, οφείλω σαν γάτα να παραδεχτώ πως η μικρή είναι πολύ γλυκιά και έχω αρχίσει να την αγαπώ και εγώ… ε, δεν είμαι δα και τόσο στριμμένη πια. Εξάλλου, ως αρχηγός του σπιτιού πρέπει να ασκώ διπλωματία.

Η συνέχεια στην επόμενη έκδοση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα