ΑργολίδαΞεκίνησε το έργο υδροδότησης του Αραχναίου

Ξεκίνησε το έργο υδροδότησης του Αραχναίου

Ξεκίνησε και υλοποιείται το μεγάλο έργο της υδροδότησης του Αραχναίου με πόσιμο νερό από τις πηγές των Μύλων. Το έργο αφορά την κατασκευή εξωτερικού υδραγωγείου συνολικού μήκους 6χλμ., από την δεξαμενή της Αγ. Τριάδας έως τη θέση των γεωτρήσεων του Αμαριανού.

Το έργο προϋπολογισμού 680.000,00€ χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στα πλαίσια της εγκεκριμένης πράξης «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Ναυπλιέων» συνολικού προϋπολογισμού 2.225.000,00€.

Με αυτό το έργο ύψιστης σημασίας γα τους κατοίκους του Αραχναίου, η Δημοτική αρχή με τη συστηματική δουλειά του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου αλλά και των υπηρεσιών του Δήμου, επιλύει ένα πρόβλημα πολλών ετών.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ο οποίος και παρευρέθηκε στην έναρξη των  εργασιών δήλωσε:  Ένα αίτημα δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα. Το  βασικότερο πρόβλημα του Αραχναίου βρίσκει τη λύση του στη δυσκολότερη εποχή της Χώρας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί το έργο αυτό θα αλλάξει προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Αραχναίου. Συστηματική δουλειά από πολλούς και προετοιμασία ετών, δίνουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα