ΑργολίδαΓνωριμία λήπτη - δότη μυελού των οστών στο 13o Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών...

Γνωριμία λήπτη – δότη μυελού των οστών στο 13o Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών

Μια ακόμη ιδιαίτερη – συγκινητική στιγμή πήρε μέρος το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο. Ήταν η στιγμή που η Λένα γνώρισε το Νίκο.

Η Λένα είχε έρθει στο Ναύπλιο το 2015 επειδή ο γιός της συμμετείχε στο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών. Εκεί γνώρισε και την παρέα μας που όπως κάθε χρόνο συμμετέχει και προβάλλει την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας και την προσέλκυση εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ – “Χάρισε Ζωή” του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έτσι λοιπόν η Λένα μετά την ενημέρωσή μας, αποφάσισε να δώσει δείγμα – έτσι απλά δίνοντας δείγμα σάλιου σε μπατονέτα. Αφού πέρασε ο καιρός, μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνό της και ενημερώθηκε από το “Χάρισε Ζωή” ότι βρέθηκε πάσχοντας με απόλυτη συμβατότητα. Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να χαρίσει ζωή προσφέροντας δωρεάν μυελό των οστών.

Κάπως έτσι η Λένα βρέθηκε χθες Σάββατο, πάλι στο Ναύπλιο για να γνωρίσει πλέον από κοντά τον Νίκο από την Ελαφόνησο Λακωνίας, τον λήπτη του μοσχεύματος.

Η Λένα χάρισε ζωή στο Νίκο με μία απλή κίνηση ανθρωπιάς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες και δότες μυελού, την διοργάνωση του Παλαμήδειου Πρωταθλήματος Πολεμικών Τεχνών, το ΚΕΔΜΟΠ – “Χάρισε Ζωή” και όλους όσους υποστηρίζουν τον εθελοντισμό έμπρακτα!

Μπορείς και εσύ να γίνεις ο ήρωας για έναν συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη!

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα Δευτέρα 4/11 και την Τετάρτη 6/11 θα πραγματοποιηθεί η 121η εθελοντική αιμοδοσία στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μ. Αλέξανδρος στο Άργος.

«Να είσαι εκεί για τον Άλλο. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή.»

το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα