ΑρκαδίαΚώστας Τζιούμης: Ο Δήμος Τρίπολης έχει ξεχωριστή θέση

Κώστας Τζιούμης: Ο Δήμος Τρίπολης έχει ξεχωριστή θέση

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη διοργάνωση των εκθέσεων Philoxenia και Hotelia. Η Philoxenia αποτελεί εδώ και 35 χρόνια θεμέλιο για το εγχώριο τουριστικό επιχειρείν και αποτελεί έναν κόμβο συνάντησης φορέων και ιδιωτών. Στη φετινή διοργάνωση εκπροσωπούνται για πρώτη φορά κάποιοι διεθνείς προορισμοί, ενώ Τιμώμενη Χώρα είναι η Πολωνία, Τιμώμενος Δήμος η Τρίπολη και Τιμώμενη Περιφέρεια η Θεσσαλία.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης – αφού πρώτα μίλησαν ο Πρόεδρος της ΔΕΘ Τζήκας Αναστάσιος, ο Υφυπουργός Βορείου Ελλάδας Θεόδωρος Καράογλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ Κυριάκος Ποζρικίδης – ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την ιδιαίτερη φιλοξενία και αναγνώρισε ότι η σημερινή “Φιλοξένια 19” μας παρέχει ένα σημαντικό βήμα επικοινωνίας και προβολής του τόπου μας. 

Συγκεκριμένα τόνισε τα εξής: “ο Δήμος Τρίπολης και τα περίχωρά της έχουν να προβάλουν σημαντικά στοιχεία μυθολογικά, ιστορικά, θρησκευτικά και πολιτιστικά. Ο τόπος μας πρέπει και μπορεί να γίνει τουριστικός προορισμός κυρίως για όσους ασχολούνται με τον εναλλακτικό τουρισμό“. Τέλος, ο δήμαρχος έκλεισε τη Συνέντευξη κάνοντας ιδιαίτερη μνεία για το 2021 όπου ο Ελληνισμός θα γιορτάσει τα 200 χρόνια της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Η Τρίπολη θα έχει μια ξεχωριστή θέση με αφορμή την επέτειο, γεγονός το οποίο προγραμματίζουμε και εργαζόμαστε πάνω σε αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα