Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΟ Σύλλογος Φίλων Πολεμικών Τεχνών Ερμιονίδος σε Διεθνείς αγώνες Γουσού Κουνγκ φου

Ο Σύλλογος Φίλων Πολεμικών Τεχνών Ερμιονίδος σε Διεθνείς αγώνες Γουσού Κουνγκ φου

Στο 2ο Acropolis International Wushu Open Tournament (23 Νοεμβρίου) συμμετείχε ομάδα αγώνων και ομάδα επίδειξης από τη Σχολή Κρανιδίου του Ιωάννη Δέδε.

Συγκεκριμένα, ομάδα επίδειξης συμμετείχε στην τελετή έναρξης παρουσιάζοντας την θεραπευτική τέχνη του Τσι γκονγκ (Qigong) μπροστά σε δασκάλους από Ελλάδα και εξωτερικό (ανάμεσά τους 4 grandmaster), σε παράγοντες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ φου και σε πλήθος κόσμου.

Η ομάδα αγώνων απαρτιζόταν από τρεις αθλητές τον Φλωρή Εμμανουήλ, τον Κοκκώνη Ιωάννη, την Μπαϊρακτάρη Σταματίνα και την βοηθό Αντέλα Δέδε. Τα αποτελέσματα ήταν 6 θέσεις σε 8 κατηγορίες.

Κοκκώνης Ιωάννης: 3 τρίτες θέσεις και στις τρεις κατηγορίες (Φορμ γροθιάς – Σπαθί και στο μεγάλο σπαθί των 9 δαχτυλιδιών)

Μπαϊρακτάρη Σταματίνα: : 3 τρίτες θέσεις και στις τρεις κατηγορίες (Φορμ γροθιάς – Ίσιο Σπαθί και στο μεγάλο σπαθί των 9 δαχτυλιδιών)

Φλωρής Εμμανουήλ: 5η θέση (στο φορμ γροθιάς). Να σημειώσουμε πως η Σχολή του κ.Δέδε Ιωάννη (“Dedeschool since 1989”) κλείνει φέτος 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας που θα γιορτάσει τα γενέθλια της στις 8 Δεκεμβρίου στο πολυχώρο Αρτiki.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα