Περιφέρεια«ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»: Στην Τρίπολη πέφτουν από αύριο οι προβολείς του επιχειρηματικού γίγνεσθαι

«ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»: Στην Τρίπολη πέφτουν από αύριο οι προβολείς του επιχειρηματικού γίγνεσθαι

Το ελληνικό επιχειρείν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη διοργάνωση της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», θεωρώντας την πολύτιμο εργαλείο για την προβολή και την επίτευξη εμπορικών συνεργασιών.

Επιχειρήσεις της Πελοποννήσου και της υπόλοιπης Ελλάδας είναι έτοιμες να σας υποδεχτούν στις εγκαταστάσεις της έκθεσης για να σας συστήσουν τα προϊόντα και υπηρεσίες τους.

Δύο μέρες πριν από τα εγκαίνια

Συνέντευξη Τύπου ενόψει των εγκαινίων της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

«Η σύνταξη των δυνάμεων των Επιμελητηρίων προς όφελος των επιχειρήσεων έφερε, για άλλη μία φορά, τα καλυτέρα αποτελέσματα στη διοργάνωση της έκθεσης με πλήρης υπερκάλυψη του εκθεσιακού χώρου και πλούσιο πρόγραμμα συνεδρίων και εκδηλώσεων» ανέφεραν στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής και οι Αντιπρόεδροι των Επιμελητήριων Αργολίδας και Αχαΐας κ.κ. Κωνσταντίνος Γκαργκάσουλας και Αριστείδης Τηλιγάδας  αντίστοιχα και ευχαρίστησαν θερμά όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της έκθεσης.

Ο υπεύθυνος της διοργανώτριας εταιρίας «ALFA EXPO»  κ. Άγγελος Καραμπίκας αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία του κορυφαίου θεσμού «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» που έχει επίκεντρο τον Πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό .

«Πρόκειται για την σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου», τόνισε κλείνοντας τη συνέντευξη τύπου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας: «η Περιφέρεια θα στηρίξει τα Επιμελητήρια με πράξεις» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην στήριξη του ιδιωτικού τομέα όπου μέσω ΕΦΕΠΑΕ, θα διατεθούν 40 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, επαναβεβαίωσε ότι θα παράσχει στήριξη σε επιχειρήσεις για τη συμμετοχή τους σε εκθέσεις στο εξωτερικό που αφορούν την προβολή αγροτικών προϊόντων.

Διαδραστικό σεμινάριο  για τους εκθέτες της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Μία ανάσα πριν από την έναρξη της έκθεσης, η αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας γέμισε με εκθέτες της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» για να παρακολουθήσουν το δωρεάν διαδραστικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 16:30 στο πλαίσιο της έκθεσης.

Οι εισηγητές του σεμιναρίου κ.κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, (Partner, People Development Consultant –  Wiseme.gr) και Γουργιώτη Μαργαρίτα (ΜD, Sales & Business Development Consultant – Wiseme.gr) βοήθησαν τους συμμετέχοντες – εκθέτες να εξοικειωθούν με τεχνικές προσεγγίσεις και έξυπνες πρακτικές Παρουσίασης και Πώλησης με σκοπό την ολοκληρωμένη προσέγγιση των επισκεπτών, την αποτελεσματική́ και στοχευμένη παρουσίαση των προϊόντων τους και τη δημιουργία χρήσιμου και ενεργού́ networking κατά τη διάρκεια Εμπορικών Εκθέσεων.

Εγκαίνια της έκθεσης Τετάρτη 7 μ.μ. στον χώρο εκδηλώσεων της έκθεσης

Με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μαυρούδη Βορίδη θα τελεστούν τα εγκαίνια της έκθεσης ενώ θα παραστεί πλήθος επισήμων και σημαντικές παρουσίες του επιχειρηματικού και πολιτικού τοπίου της Πελοποννήσου.

Η τελετή εγκαινίων θα γίνει χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρου και παρουσία ιερέων της Αρκαδίας.

Στη διάρκεια της τελετής εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί τιμητική βράβευση στη Φαρμακοβιομηχανία «DEMO ΑΒΕΕ» για τη σημαντική προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το σημαντικό κοινωνικό της έργο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα