ΑργολίδαCine Nafplio: Παράσιτα - H Οικογένεια Άνταμς – Κόντρα σε Όλα

Cine Nafplio: Παράσιτα – H Οικογένεια Άνταμς – Κόντρα σε Όλα

Προπώληση γίνεται για τις προβολές της ίδιας ημέρας, στο ταμείο μας. Ο κινηματογράφος είναι ανοιχτός τις ώρες προβολής ταινιών. 

H Οικογένεια Άνταμς (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)
***ΣΥΝΕΧΙΖΕTAI MOΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/11 & ΚΥΡΙΑΚΗ 17/11 στις 5 το απόγευμα

Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας!
Η Οικογένεια Άνταμς επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στην πρώτη κωμωδία κινουμένων σχεδίων για αυτήν την παράξενη, ανατριχιαστική οικογένεια. Μπορεί να νομίζεις πως η οικογένειά σου είναι περίεργη, όμως αυτή η απόμακρη, εκκεντρική και τελείως αλλόκοτη Οικογένεια, θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς!

Παράσιτα / Parasite
ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 14/11 έως και ΤΕΤΑΡΤΗ 20/11
ΩΡΑ: 7:15 το απόγευμα

⭐ ΧΡΥΣΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ 2019
⭐⭐⭐⭐⭐ 5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
⭐ Ρεκόρ εισιτηρίων ειδικής διανομής στις ΗΠΑ
⭐ Ένα από τα καλύτερα ανοίγματα των τελευταίων ετών στην Ελλάδα

Τα Παράσιτα είναι η έβδομη μεγάλου μήκους ταινία του καταξιωμένου σκηνοθέτη Μπονγκ Τζουν-Χο, που εγείρει συνεχώς ερωτήματα για τις κοινωνικές ανισότητες με το μοναδικό του στυλ- ένα μείγμα χιούμορ, συναισθημάτων και αγωνίας.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η οικογένεια των Κιμ είναι αγαπημένη, αλλά είναι όλοι τους άνεργοι και το μέλλον τους διαγράφεται ζοφερό. Ο γιος της οικογενείας βρίσκει δουλειά ως καθηγητής ιδιαιτέρων κι ελπίζει επιτέλους σε σταθερό εισόδημα. Κουβαλώντας τις προσδοκίες όλης του της οικογένειας, πηγαίνει για συνέντευξη σ το σπίτι των Παρκ- ιδιοκτητών μια διεθνούς εταιρίας πληροφορικής, για να συναντήσει την κυρία του σπιτιού. Μετά την πρώτη αυτή συνάντηση, ξεκινάει ένας χείμαρρος ατυχών συμβάντων.
Σκηνοθεσία: Μπονγκ Τζουν-Χο
Ηθοποιοί: Σονγκ Κανγκ Χο, Λι Σαν Κουν, Τσο Γέο

Κόντρα σε Όλα (Le Mans ’66 / Ford v Ferrari)
ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 14/11 έως και ΤΕΤΑΡΤΗ 20/11
ΩΡΑ: 10:00 το βράδυ

Η μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Henry Ford II και τον Enzo Ferrari για τη νίκη στις 24 Ώρες του Le Mans το 1966 αποτέλεσε την έμπνευση για την ταινία “Κόντρα σε όλα” ή Le Mans ’66, γυρισμένη με μαεστρία από τον σκηνοθέτη James Mangold.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ πρωταγωνιστούν στο «Κόντρα σε Όλα» που είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία του οραματιστή Αμερικανού σχεδιαστή αυτοκινήτων Κάρολ Σέλμπι (Ντέιμον) και του ατρόμητου Βρετανού οδηγού Κεν Μάιλς (Μπέιλ), οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και εναντιώθηκαν στις εταιρικές παρεμβάσεις, τους νόμους της φυσικής και τους προσωπικούς τους δαίμονες προκειμένου να κατασκευάσουν ένα επαναστατικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για την εταιρεία Ford Motor και να αναμετρηθούν με τα πανίσχυρα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Έντσο Φερράρι στο 24ωρο πρωτάθλημα του Λε Μαν στη Γαλλία το 1966.
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ
Ηθοποιοί: Ματ Ντέιμον, Κρίστιαν Μπέιλ, Τζον Μπέρνταλ, Κατρίνα Μπαλφ, Τρέισι Λετς, Τζος Λούκας, Νόα Τζουπ, Ρέμο Τζιρόνε, Ρέι ΜακΚίνον

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα