Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΆρθραΣτον Αστερισμό της... εκδιδόμενης

Στον Αστερισμό της… εκδιδόμενης

Μηνάς Π.

Από τον eniko.gr ήρθε η επιβεβαίωση της πληροφορίας (αυτό που ψιθυρίζει και διαδικτυακά όλη η Αργολίδα εδώ και ημέρες) πως νεαρές γυναίκες οι οποίες φιλοξενούνταν στη δομή φιλοξενίας μεταναστών εκδίδονταν.

Πόσοι πέσατε από τα σύννεφα με αυτή την είδηση; Πόσοι έχετε τρομοκρατηθεί;

Πόσοι έχετε νιώσει αηδία ότι συνάνθρωποί μας εκμεταλλευόντουσαν για την σεξουαλική ικανοποίηση τους, με φτηνό ή πλούσιο αντίτιμο, γυναίκες πρόσφυγες και μετανάστριες;

Ο «Δυνατός» είμαστε εμείς στην προκειμένη περίπτωση και αντιγράφουμε αυτό που γκρινιάζουμε ότι κάνει ο πιο δυνατός από εμάς. Εκμεταλλευόμαστε δυστυχίες.

Αυτή η είδηση δεν θα “κυκλοφορούσε” καν σε κανένα δελτίο ειδήσεων, αν δεν υπήρχε το θέμα με τον κορονοϊό και φυσικά με τις υποψίες περί της μεγαλύτερης διασποράς του και το τέλος του παραμυθιού ότι δήθεν είχαν αποκλείσει το ξενοδοχείο.

Ας ελπίσω ότι δεν θα έχουμε «ανθρωποφαγίες» και ούτε περιστατικά που δεν συμβαδίζουν με τον πολιτισμό μας.

Αντιλαμβάνομαι με αυτές τις πέντε – δέκα πρόχειρες γραμμές που γράφω θα ακούσω εμμέσως ή αμέσως σχόλια υβριστικά, όπως γνωρίζω ότι δεν θα υπάρχουν κοινοποιήσεις και αυτάρεσκα λάηκς αλλά εκτιμώ ότι είναι μια γνώμη η οποία απορρέει απ την καταγραφή μιας πραγματικότητας και γιαυτό έκρινα ότι πρέπει να δημοσιευτεί.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα