Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΤο 20ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο στο Ναύπλιο

Το 20ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο στο Ναύπλιο

Ναύπλιο, 19-21 Ιουνίου 2020 

Ο συνεδριακός “θεσμός” του Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου, που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων, θα διεξαχθεί στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου, από τις 19 έως και 21 Ιουνίου, με διοργανωτή τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αργολίδας και συνδιοργανωτές όλους τους Συλλόγους Πελοποννήσου και Αιτωλοακαρνανίας.

Με κεντρικό τίτλο “Όταν η γνώση του χθες συναντά τις υποσχέσεις του αύριο”, το 20ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο υπόσχεται να προσφέρει στους συνέδρους μια μοναδική ευκαιρία απόκτησης νέων γνώσεων και επαναξιολόγησης των υφιστάμενων στη βάση των σύγχρονων δεδομένων.

Πέραν του κατευθυνόμενου προγράμματος, το 20ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο, πιστό στην παράδοση της προβολής και της προώθησης του έργου των νεότερων επιστημόνων, θα φιλοξενήσει συνεδρίες ελεύθερων ανακοινώσεων και e-posters.

Oι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν με παρουσίαση ελεύθερης ανακοίνωσης ή e-poster καλούνται να υποβάλουν έως και την 1η Μαΐου 2020 την περίληψη της εργασίας τους, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν καθοριστεί. Η ελεύθερη ανακοίνωση, καθώς και το e-poster που θα ξεχωρίσουν θα τιμηθούν με το αντίστοιχο βραβείο.

Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν προσεχώς στον ιστότοπο του συνεδρίου (πατήστε εδώ).

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα