Home Άρθρα Καλώς τηνε και ας άργησε

Καλώς τηνε και ας άργησε

0
Του Κώστα Πρώιμου

Πραγματικά απορούμε με τα πεπραγμένα και συνεπώς με τα  αντανακλαστικά που διαθέτουν τα ακριβοθώρητα επικοινωνιακά επιτελεία ορισμένων Κομμάτων της Αντιπολίτευσης. Πολλοί δε, συνεργάτες της Φώφης εν προκειμένω, φέρουν βαριά πτυχία που κοσμούν το βιογραφικό τους, τα οποία σε συνδυασμό με τις κατάλληλες γνωριμίες τους τοποθέτησαν να φυλάνε τις… Θερμοπύλες.

Οργιάζει η κυβέρνηση επί σωρεία ζητημάτων, βλέπε την πρόσφατη ιλαροτραγωδία με το “σκοιλ ελικικού” τα πεντάευρα που ζητούσε ο Άδωνις από τους εν δυνάμει υπέρβαρους γονείς όπως ο ίδιος τους χαρακτήρισε δημοσίως τιμώντας την ψήφο τους (υπολογίζοντας τους γύρω στα τριακόσια κιλά αν συνεχίσουν να καλοτρώνε με τα χιλιάδες ευρώ που θααα τους μοιράσουν), και που τα τέκνα τους διψάνε για την Αρχαία Ελληνική γλώσσα, (εδώ καλά – καλά δεν μιλάνε την Νεοελληνική) και τούτοι οι επικοινωνιολόγοι αγρόν ηγόρασαν..

Πάντως, οφείλουμε να ομολογήσουμε μια κοινή παραδοχή, ότι δεν τους “πιάνεις” πουθενά, αφού από τη μία ενσαρκώνουν με επιτυχία πολλές πτυχές του θρυλικού και αμφιλεγόμενου χαρακτήρα ως προς την έννοια του “Ηλιθίου” που έγραψε ο Ντοστογιέφσκι και… πάνω που είσαι έτοιμος να τους καταδικάσεις τσουπ! Μας κάνουν μια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα που βρίθει φαινομενικά επικοινωνιακής εξυπνάδας και τελικά ηλίθιοι αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι.

Στο τέλος της ημέρας, πάντα καταφέρνουν να  “περνάνε” στο πολιτικά απαίδευτο μυαλό του κοσμάκη, ότι βρίσκονται δύο με τρεις κινήσεις μπροστά και ας έχουν πριν αναποδογυρίσει (κατά λάθος) την… σκακιέρα.

Φ. Γεννηματά, επιτέλους αποσύρατε στη δική σας απόφαση

“Επιτέλους μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου ο κ. Μητσοτάκης εξαναγκάστηκε σε άτακτη υποχώρηση, πήρε άρον άρον πίσω την  δική του… ουσιαστικά,  απόφαση.
Αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί από την πρώτη στιγμή το καταγγείλαμε.
Όσο για τον Υπουργό Εργασίας υπάρχει μόνο ο δρόμος της παραίτησης.”

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version