Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
ΆρθραΑ. Παπαφωτίου: Θυμάστε ποιοι ήταν οι προσωπικοί φίλοι του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή;...

Α. Παπαφωτίου: Θυμάστε ποιοι ήταν οι προσωπικοί φίλοι του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή; Δείτε τώρα ποιοι είναι οι φίλοι του τελευταίου πρωθυπουργού!

Στο πλευρό των καλλιτεχνών τάχθηκε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Παπαφωτίου σχολιάζοντας την επικαιρότητα σε τηλεοπτική του συνέντευξη. 
“Συμφωνώ απόλυτα σε όσα είπε ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο οποίος… μίλησε με πόνο για τον πολιτισμό μας και για το πρόγραμμα της ΝΔ που κατά το παρελθόν έχει υπηρετήσει.”είπε ο κ. Παπαφωτίου.

18 άξονες έχει το πρόγραμμα της Μητσοτακικής ΝΔ και κανένας δεν αναφέρεται στον Πολιτισμό. Μια χώρα που είχε 20δις από τον Τουρισμό, Πολιτισμό και Αθλητισμό. Θυμάστε ποιοι ήταν οι προσωπικοί φίλοι του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή; Οι άνθρωποι του πνεύματος, του πολιτισμού, ο Χατζηδάκις, ο Θεοδωράκης, ο Χόρν, ο Μινωτής, η Συνοδινού, ο Βαρβιστιώτης, ο Ευταξίας.Αυτοί ήταν οι φίλοι του. Μπορείτε να μου πείτε, να μου δείξετε τους φίλους του τελευταίου πρωθυπουργού; Υπάρχει ένας άνθρωπος του Πολιτισμού; Όχι! Γι αυτό υπάρχει μια συνεχής απαξίωση. Για αυτό και αυτή η κατάντια, η ΝΔ να χάσει έναν δικό της χώρο ανθρώπων που είχε..”

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα