Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
ΆρθραΗ Έξυπνη Σίτα και ο κορονοϊός

Η Έξυπνη Σίτα και ο κορονοϊός

Παραμιλάει ο Μηνάς Π.

Ξύπνησα ιδρωμένος και λαχανιασμένος νωρίς το απόγευμα, κακό όνειρο είδα, από αυτά που αιτία έχουν την «βουτιά στο μεσημεριανό φαγητό». Μεγάλος άνθρωπος πια, πρέπει αρχίσω να προσέχω πόσο τρώω. Ας προχωρήσουμε το θέμα μας όμως ή μάλλον στον εφιάλτη μου.

Ονειρευόμουν ειδήσεις στο ΣΚΑΙ, πρώτος εφιάλτης, και είχε έκτακτο δελτίο με την Σία την νύφη του Δημάρχου. Έβγαζε μια αγωνία στο πρόσωπο της άλλο πράμα. Προσπαθούσε δε, να κρατήσει την φωνή της σε χαμηλά επίπεδα λες και η ίδια νοιαζόταν και συνάμα ντρεπόταν για την ώρα κοινής ησυχίας που λάμβανε στην πραγματικότητα ο εφιάλτης μου.
«Αγαπητοί πελάτες μου και τηλεθεατές μου», ξεκίνησε, «έχουμε έκτακτα νέα να σας μεταδώσουμε», με τρεμάμενες λέξεις που ξεπηδούσαν από το στόμα της, «υπάρχουν ενδείξεις σοβαρές ότι ο κορονοϊός μεταδίδεται και μέσω των κουνουπιών.»

Στα αλήθεια σας γράφω το μόνο που θυμάμαι αμέσως μετά, ήταν την Σια να λέει σας ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε και ξάφνου να εμφανίζεται διαφήμιση. “Όσο εγώ μιλάω εσείς παραγγέλνετε” φώναζε ο ηθοποιός και έδειχνε ένα προς ένα τα προτερήματα της  «Έξυπνης Σίτας». Βγαίνει και σε αλοιφή αναρωτήθηκα;

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα