ΑρκαδίαΠαρέμβαση Επιμελητηρίου Αρκαδίας σχετικά με την κατάργηση του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς...

Παρέμβαση Επιμελητηρίου Αρκαδίας σχετικά με την κατάργηση του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεβίδι

Παρέμβαση Επιμελητηρίου Αρκαδίας σχετικά με την κατάργηση του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεβίδι

Την άμεση επανεξέταση της απόφασης περί διακοπής της λειτουργίας του υποκαταστήματός της στο Λεβίδι Αρκαδίας, ζητά σε επιστολή του προς τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς το Επιμελητήριο Αρκαδίας. Πιο συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή, ζητάμε από τη  Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, να επανεξετάσει ΑΜΕΣΑ την απόφαση περί διακοπής  της λειτουργίας του υποκαταστήματός της στο Λεβίδι Αρκαδίας.

Η λειτουργία του συγκεκριμένου υποκαταστήματος είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή, για πολλούς λόγους.

  • Το συγκεκριμένο υποκατάστημα δεν εξυπηρετεί μόνο το Λεβίδι, αλλά πολύ περισσότερα χωριά μέχρι και την επαρχία Καλαβρύτων, καθώς διαθέτει το πιο προσβάσιμο οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής.
  • Στην περιοχή κατοικούν αρκετοί μεγαλύτερης ηλικίας συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν είναι εύκολο να χρησιμοποιήσουν τα ΑΤΜ, ούτε να μετακινηθούν στην Τρίπολη.
  • Στην περιοχή υπάρχει έντονη αγροτοκτηνοτροφική και τουριστική δραστηριότητα και πολλές επιχειρήσεις δεν θα μπορούν πλέον να διεκπεραιώσουν ακώλυτα τις υποθέσεις τους, καθώς θα πρέπει να μεταβούν στην Τρίπολη, ενώ και οι πολυάριθμοι επισκέπτες της περιοχής δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της πρωτογενούς παραγωγής ξεκινάει από την επαρχία κάθε Νομού και όχι από τα κέντρα του και αν δεν στηριχθεί η αγροτοκτηνοτροφική και παραγωγική προσπάθεια των περιοχών αυτών, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα.

Το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς έχει  επιφέρει μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Επειδή πιστεύουμε ότι δεν είναι απαγορευτικά τα έξοδα για τη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία του καταστήματος και επειδή η Τράπεζα Πειραιώς ισχυρίζεται ότι είναι δίπλα στις επιχειρήσεις και θέλει να συμβάλλει στην ανάπτυξη, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές που βιώνει,

παρακαλούμε να αναθεωρήσετε την απόφασή αυτή που πλήττει την περιοχή μας.

Με την σιγουριά ότι θα ανταποκριθείτε στο εύλογο αίτημά μας για τη συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεβίδι, αναμένουμε την απάντησή σας.

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΟΥΠΗΣ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα