Φυλακισμένοι Άνθρωποι

0
Του Μηνά Π.

Με την προηγμένη «τεχνολογικά μέθοδο της σύλληψης», οι παράνομες ψυχές καταφτάνουν καθημερινώς στον πλανήτη Γη. Αρχικά έχει προηγηθεί η κανονική σύλληψη τους και καταδίκη, για εξοστρακισμό στον πλανήτη, μέσω της «Γένεσις» από τα ανώτατα τοπικά όργανα ώστε να τιμωρηθούν για τις εκάστοτε ανομίες που έχουν διαπράξει.

Καταδικασμένοι, με μικρές, είτε με μεγάλες ποινές που δεν ξεπερνούν σχεδόν ποτέ τα 100 χρόνια οι επονομαζόμενοι και ως άνθρωποι είναι «ελεύθεροι» να εκτίσουν την ποινή τους στη Γη. Χωρίς μνημονικό, χωρίς καν το σώμα που είχαν.

Για να εξαγνιστούν από τις αμαρτίες του παρελθόντος πρέπει να υπάρχει Κάθαρσης αρχικά. Αφού λαμβάνουν νέα ταυτότητα, το «σύστημα» τους προορίζει τυχαία στον τόπο που «γεννιούνται» για να αρχίσουν μια ζωή… χαρισάμενη.

Η μόνη επιτρεπόμενη παρέμβαση στη αρχή των ζωών τους είναι το εμβόλιο της «επιβίωσης» που λαμβάνουν όλοι για να μπορέσουν ανταπεξέλθουν και να εκτίσουν τις ποινές τους. Φυσικά πάντα υπάρχει αστοχία υλικού, όπως σε όλα τα εμβόλια, με τις γνωστές συνέπειες της απόδρασης (μέσω αυτοκτονίας) και την άμεση επαναφορά τους στη φυλακή από το «σύστημα». Κανείς δεν ξεφεύγει. Οι φύλακες της Γης, ονομάζονται Εξωγήινοι και κατά καιρούς έχουν ακουστεί τρομαχτικές ιστορίες για αυτούς. Δεν είναι τυχαία η έκφραση ο φόβος φυλάει τα έρμα.

Ο εγκλεισμός έχει κανόνες. Είναι μοιρασμένη σε «χώρες» όπως και στις κανονικές φυλακές των ανθρώπων, υπάρχουν οι κάστες ή «μεριές». Το ίδιο σύστημα διέπει και τις δύο. Κάνουν κουμάντο οι πιο δυνατοί. Μοιράζουν τα χαρτιά της τράπουλας μεταξύ τους, πολλές φορές με παραπάνω από 52 φύλλα…

Η Ανώτατη αρχή παρακολουθεί στενά τα εκάστοτε γεγονότα στον πλανήτη Γή. Οι Ποινές μπορεί να αυξηθούν ή να μειωθούν αναλόγως με την διαγωγή που έχουν οι άνθρωποι.

Πολύ σπάνια θα προβούν σε κάποια παρέμβαση, διορθωτική συνήθως, αυτό εξαρτάται από το προεδρείο που αλλάζει κάθε αιώνα. Ο Νόμος είναι άτεγκτος, ακόμα και αν οι Ανώτατοι  υποπέσουν σε κάποιο αμάρτημα θα υποστούν τις συνέπειες.

Η Γη στο σύμπαν θεωρείται ως το πιο τέλειο – ατελές πείραμα. Διδάσκεται στα καλύτερα Πανεπιστήμια των Γαλαξιών και δεν είναι λίγοι οι τολμηροί που αγνοούν τον Νόμο επίτηδες ώστε να βρεθούν στην φυλακή για να αποκτήσουν μια διαφορετική εμπειρία. Ειδικά γραφεία έχουν αναπτύξει τον Γήινο Τουρισμό με σκοπό καθαρά εκπαιδευτικό.

Αν ποτέ νιώθετε ότι κάποιος σας παρατηρεί και δεν είναι το αντικείμενο του πόθου σας, δυστυχώς για εσάς, να ξέρετε ότι έχετε πέσει «θύμα» εξωγήινου Τουρισμού. Το μόνο που θα μπορούσε να μας σώσει από την πείνα και τον εξευτελισμό που θα νιώσουμε τον επερχόμενο χειμώνα…

Ακολουθήστε την Ενημέρωση στη σελίδα του Facebook και την Ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here