ΆρθραLive your Quarantine in Greece

Live your Quarantine in Greece

Του Μηνά Π.

Μιας και τα έφερε έτσι η… παλιοζωή να κυνηγάμε τουρίστες με το τυφέκιον ανά χείρας και με την κυβέρνηση να έχει υποσχεθεί «λαγούς με πετραχήλια» με κατάληξη όλοι μας να ονειρευόμαστε τους λαγούς στιφάδο, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ σαν λύση πλέον είναι να στραφούμε εξολοκλήρου στον Ιατρικό τουρισμό και να τον συνδυάσουμε με τον Θρησκευτικό.

Το σχέδιο είναι πολύ απλό και με χρήμα με «ουρά». Θα κάνουμε εισαγωγή από όλο τον κόσμο τους ασθενείς που έχουν κορονοϊό, ακόμα και τους ασυμπτωματικούς στην Ελλάδα μας.

Εύλογο το ερώτημα σας τα νοσοκομεία μας δεν αντέχουν –που θα τους κοιμίσουμε – περιθάλψουμε;

Στα ξενοδοχεία μας φυσικά. Μονάδες Ιατρικού Τουρισμού για όλα τα βαλάντια. Θες Σαντορίνη να αγναντεύεις το ηλιοβασίλεμα πίνοντας το κοκτέιλ φαρμάκων για να γίνεις καλά; Το έχουμε. Θες το δωμάτιο σου να βλέπει έλατα ή ελαφάκια να πίνουν το γάργαρο νεράκι από το ποτάμι; Και αυτό το διαθέτουμε. Οι πτήσεις εξωτερικού «θα πάρουν φωτιά».

Στις καφετέριες και στα μπαράκια το τσάι του βουνού και το χαμομήλι θα γνωρίσει στιγμές δοξασμένες και όλος ο κόσμος θα ναι ευχαριστημένος.

Μοναστήρια και εκκλησίες δεν θα προλαβαίνουν τα τάματα και τις λαμπάδες ίσα με το μπόι τους (προτιμάμε την Ολλανδία και όχι τους Ασιάτες) για τους ασθενείς.

Με ένα «σμπάρο δυο τρυγόνια». Ιατρικός και Θρησκευτικός τουρισμός πακέτο, σε όλα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία θα πουλιούνται σα νεράκι στην έρημο Σαχάρα.

Όταν αρχίζεις να κάνεις «αστεία», με ένα τόσο σοβαρό θέμα, ξέρεις καταβάθος ότι τα μηνύματα που δίνει η «πιάτσα» καθημερινά γίνονται όλο και πιο δύσκολα…

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα