Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
Άρθρα"Όταν ο Covid-19 φοβάται τ' αεροπλάνα"

“Όταν ο Covid-19 φοβάται τ’ αεροπλάνα”

Γράφει ο Μηνάς Π.

Οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές και δείχνουν το μέγεθος της ανευθυνότητας

Χθεσινό δημοσίευμα της Dailymail καταρρίπτει και αμαυρώνει –για άλλη μια φορά- την «ατομική ευθύνη» της κυβέρνησης της Ελλάδας και κάνει λόγο για την «Ρόδο από την κόλαση». Το ρεπορτάζ της Άγγλων αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν όταν οι «υπεύθυνοι» του αεροδρομίου προγραμμάτισαν πέντε διαφορετικές πτήσεις με την ίδια σχεδόν ώρα για αναχώρηση προς το εξωτερικό. Το αποτέλεσμα ήταν να στοιβάζονται εκατοντάδες τουρίστες αναμένοντας τον έλεγχο των εισιτηρίων τους χωρίς τις απαιτούμενες αποστάσεις στον χώρο αναμονής τους αεροδρομίου με κλειστά παράθυρα…

Η παγκοσμίου φήμης εταιρεία κρατήσεων εισιτηρίων «Holiday company TUI», απολογήθηκε για το χάος που αντιμετώπισαν οι πελάτες τις, ρίχνοντας τις ευθύνες… στους ίδιους ότι είχαν ενημερωθεί εγκαίρως ότι το αεροδρόμιο θα αντιμετώπιζε «φόρτο πτήσεων»… Καπιταλισμός – Covid-19 σημειώστε άσσο.

Μα και αυτοί οι έρημοι οι τουρίστες δεν γυρνούσαν σπίτι τους με τα πόδια όπως μας πρότεινε και προ ολίγων ημερών η λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας κυρία Γιαμαρέλλου για την «παράλογη» χρήση των ΜΜΜ από τους πολίτες; Τι τα θέλουν και τα αεροπλάνα…

Να πω την πικρή αλήθεια θα προτιμούσα τον κ. Αχιλλέα Καραμανλή για Υπουργό Τουρισμό. Ίσως βλέπαμε εικόνες με τουρίστες να έχουν σκαρφαλώσει ακόμα και στα φτερά των αεροπλάνων για να έρθουν στην πανέμορφη χώρα μας «διψασμένοι» για να αφήσουν τα ευρώ τους στις ταβέρνες και στα ξενοδοχεία μας. Εννοείται ότι βραδινές πτήσεις δεν θα επιτρεπόντουσαν αυστηρά με ωράριο 12:30 με 5:00 το πρωί.

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά κυκλοφόρησε μια φήμη ότι πολλά μαγαζιά καφεστίασης ψάχνουν τρόπο να βγάλουν άδεια εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και να λειτουργούν ως σχολεία ή να τα καταχωρήσουν ως Λεωφορείο στατικό αντί για αστικό ώστε να λύσουν το πρόβλημα των τζίρων τους και αυξήσουν τους πελάτες τους… Επομένη στάση Φραπές Μέτριος.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα