Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΆρθραΕκτός λειτουργίας παραμένει το "Γίνε εθελοντής κατά του Covid-19" του Υπ....

Εκτός λειτουργίας παραμένει το “Γίνε εθελοντής κατά του Covid-19” του Υπ. Υγείας

Μηνάς Π.
Του Μηνά Π.

Θες να δηλώσεις συμμετοχή ως εθελοντής στη μάχη κατά της πανδημίας; Είσαι ιατρός, νοσηλευτής, παραϊατρικό προσωπικό, ψυχολόγος, φοιτητής ή και συνταξιούχος επιστημών υγείας και επιθυμείς να προσφέρεις εθελοντικά τις ικανότητες σου ενάντια της νόσου Covid-19; Ατύχησες. Ο σύνδεσμος στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας είναι εκτός λειτουργίας, τουλάχιστον από εχθές (Πέμπτη 19 Νοεμβρίου) το πρωί έως και σήμερα.

Πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα του υπουργείου υγείας και πατώντας τον σύνδεσμο Γίνε εθελοντής για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19, διαβάζουμε ποιος, γιατί και τον τρόπο που μπορούμε να προσφέρουμε εθελοντικά τις δυνάμεις μας στους συνανθρώπους μας. Όλα τέλεια μέχρι εδώ. Όταν έρχεται η ώρα να υποβάλουμε την φόρμα εγγραφής μας στο σύστημα στη σχετική φόρμα καταγραφής το διαδίκτυο μας πληροφορεί ότι: Χμ. Έχουμε πρόβλημα στην εύρεση του ιστοτόπου. Δεν μπορούμε να συνδεθούμε στο διακομιστή στο ethelontes.gov.gr.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μας εμφανίζει όταν Για να γίνετε εθελοντής παρακαλούμε πατήστε ethelontes.gov.gr

Στην αρχή πίστεψα ότι είναι πρόβλημα προσωπικό μου η αδυναμία σύνδεσης και υποβολής για “να γίνω εθελοντής” ΄ώσπου δοκίμασαν και άλλοι χρήστες από διαφορετικά σημεία στην Ελλάδα και είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Όσο και να ήθελε κάποιος να εγγραφεί ήταν αδύνατο…

Πραγματικά το παραπάνω γεγονός ετούτες τις κρίσιμες ημέρες που διανύουμε εν έτη 2020 είναι το λιγότερο αδιανόητο…

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα