Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
ΆρθραΕπανεξελέγησαν αμφότεροι οι "δικοί" μας Γερουσιαστές...

Επανεξελέγησαν αμφότεροι οι “δικοί” μας Γερουσιαστές…

Γράφει ο Κ.Π.

Aν και οι τρέχουσες Αμερικανικές εκλογές θα μείνουν στην ιστορία ως οι πιο αμφιλεγόμενες από πολλές απόψεις, καθώς το οριστικό αποτέλεσμα θα αμφισβητείται για πολύ καιρό ακόμη, ωστόσο επανεξελέγησαν πανηγυρικά οι δύο “δικοί” μας Γερουσιαστές, γνώριμοι στους αναγνώστες μας από τις πρόσφατες αποκλειστικές συνεντεύξεις που παρέθεσαν στον έγκριτο συνεργάτη μας Κώστα Παπαδόπουλο και τον εκδότη της “Ενημέρωσης της Περ. Πελοποννήσου” Κώστα Πρώιμο.

Πρόκειται για τους δύο Ρεπουμπλικάνους, τον κ. Pete Sessions και τον κ. Lance Gooden. O πρώτος είναι ένας πολύπειρος πολιτικός από το Τέξας, παλιάς κοπής – μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος της Επιτροπής Κανονισμού του Σώματος της Βουλής των Αντιπροσώπων από το 2013 έως το 2019 και Πρόεδρος της Επιτροπής του Κογκρέσου του Ρεπουμπλικανικού κόμματος (η επιτροπή εργάζεται για την εκλογή Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών).

Ως προς τον κ. Gooden, ο οποίος είναι 38 ετών σχετικά νεαρός στην ηλικία, εκπροσωπεί το 5ο Διοικητικό Διαμέρισμα του Τέξας, ενώ αποτελεί μέλος της Επιτροπής Οικονομικών Υπηρεσιών του Σώματος της Βουλής των Αντιπροσώπων, όπου υπηρετεί ως Αντιπρόεδρος Υποεπιτροπής της Βουλής για θέματα Στέγασης, Ανάπτυξης Κοινοτήτων και Ασφάλισης. Πριν από την πρώτη ένταξή του στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, ο κ. Gooden υπηρέτησε τρεις θητείες στη Βουλή των Αντιπροσώπων του Τέξας. Είναι αξιοσημείωτο, πως η σύζυγος του κ. Lance Gooden έχει ελληνική καταγωγή.

Pete Sessions: Ελπίζω η Τουρκία να γίνει μια καλύτερη ηγέτιδα για την περιοχή

LANCE GOODEN: “Να επαναξιολογήσουν το ρόλο των ΗΠΑ οι απανταχού πολιτικές ελίτ προκειμένου να επιβιώσουν”

Lance Gooden: Ψηφίσαμε το μεγαλύτερο πακέτο βοήθειας στην Αμερικανική Ιστορία

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα