Ζητείται εθελοντής Υπουργός Υγείας

0
Ζητείται εθελοντής Υπουργός Υγείας
Μηνάς Π.
Γράφει ο Μηνάς Π.

Μετά από πρόσκληση της 6ης ΥΠΕ, έξι νοσηλεύτριες από το νοσοκομείο του Άργους, έσπευσαν να θέσουν τον εαυτό τους στην διάθεση της υπηρεσίας και θα μεταβούν στο ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη, όπου ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έδωσε την εικόνα της τραγικά πραγματικά κατάστασης. Μια ημέρα πριν είχαν προηγηθεί δέκα εθελόντριες από την Κρήτη με προορισμό την συμπρωτεύουσα για να ριχτούν στην μάχη με τον κορονοϊό.

Ένα τεράστιο μπράβο μέσα από την καρδιά μας -χωρίς παλαμάκια από τα μπαλκόνια μας- στους εθελοντές που αφήνουν τα σπίτια τους και βάζουν ψυχή και σώμα σε αυτή την προσπάθεια να νικηθεί το κακό.

Κοντεύει Δεκέμβριος και το… σχέδιο του Υπουργείο Υγείας είναι να ζητήσει εθελοντές. Γνωρίζοντας από την άνοιξη ότι το δεύτερο κύμα της πανδημίας θα είναι πιο σφοδρό από το πρώτο, δεν έκανε ουδεμία κίνηση για να θωρακίσει το ΕΣΥ καθώς πέρναγε το καλοκαίρι του (εξαφανισμένος) κάνοντας τα μπανάκια του στις ελληνικές θάλασσες, απολαμβάνοντας τα ουζάκια του και ξεσκονίζοντας την υπουργική του καρέκλα…

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Αποδυναμώνει τα ήδη υποστελεχωμένα νοσοκομεία της Νότιας Ελλάδας για να μην χρειαστεί να δούμε περαστικούς στους δρόμους της Θεσσαλονίκης να αλλάζουν τους όρους από τους ασθενείς και θεέ μου φύλαγε μας μην έχουμε αύξηση διασωληνωμένων στην Αργολίδα… Τους έχω ικανούς να βάλουν νοσηλευτές και γιατρούς το πρωί στην συμπρωτεύουσα μια βάρδια και το απόγευμα στο Άργος….

Υ.Γ. Οι γιατροί που θα ενίσχυαν το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου ακόμα πηγαίνουν;

Ακολουθήστε την Ενημέρωση στη σελίδα του Facebook την Ομάδα και στο Google News.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here