Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023
ΆρθραΛ. Κουτσογιάννης: Επενδυτική Πρόταση… Νομού (!)

Λ. Κουτσογιάννης: Επενδυτική Πρόταση… Νομού (!)

Τις τελευταίες μέρες πληροφορηθήκαμε από τον έντυπο & ηλεκτρονικό τύπο ότι πρόκειται να γίνει στη χώρα μας μια σημαντική επένδυση που αφορά την συναρμολόγηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προβλεπόμενου συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 100 εκατ.€, με 1.000 άμεσες θέσεις εργασίας και 5.500 έμμεσες, παραγωγική δυναμικότητα έως και 30.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα ετησίως και θα την φέρει στην Ελλάδα η Γερμανική Next e.GO Mobile SE.

Την είδηση επιβεβαίωσε από του βήματος της βουλής ο Πρωθυπουργός και ως εκ τούτου δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ως προς τις προθέσεις των επενδυτών.

Επειδή ακόμα δεν έχει προσδιορισθεί η τοποθεσία που θα πραγματοποιηθεί το εργοστάσιο, προτείνουμε:

Την άμεση κινητοποίηση των 3 βουλευτών του νομού, των Δημάρχων όλων των Δήμων του νομού, του κ Αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας Αργολίδας, καθώς επίσης οποιονδήποτε έχει την δυνατότητα από θεσμική θέση που κατέχει στην Δημόσια διοίκηση, προκειμένου με συντονισμένες προσπάθειες να «προσελκύσουμε» το ενδιαφέρον των επενδυτών ούτως ώστε ο νομός να προτιμηθεί έναντι οποιουδήποτε άλλου.

Τα ωφελήματα από αυτή την άμεση παραγωγική επένδυση είναι απολύτως προφανή ως προς την αύξηση  του βιοτικού επιπέδου. Είναι σημαντική ευκαιρία να προσθέσουμε στην «μονοκαλλιέργεια» του ανοργάνωτου Τουρισμού & στην μη ανταγωνιστική «φτωχοκαλλιέργεια» της γης μας, μια δραστηριότητα που θα δώσει & δυναμική & αξία στο νομό!

Σ’ αυτή την προσπάθεια οφείλουμε όλοι να προσφέρουμε τη βοήθειά μας επειδή η συγκεκριμένη δραστηριότητα  «βάζει» την περιοχή μας ανταγωνιστικά στο επίκεντρο του σύγχρονου πολιτισμού μετακίνησης των ανθρώπων με επιπλέον ισχυρά οικονομικά κίνητρα …

… «όπερ έδει δείξαι»  …

Λεων. Ζ. Κουτσογιάννης
Οικονομολόγος – Μελετητής

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα