ΆρθραΕκρηκτικές αποκαλύψεις από τα γεγονότα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη παγκόσμια

Εκρηκτικές αποκαλύψεις από τα γεγονότα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη παγκόσμια

Θέκλας Μεταξά
Γράφει η Θέκλα Μεταξά

Από 20 έως 28 Ιανουαρίου, τα γεγονότα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη παγκόσμια, παίρνουν εκρηκτικές διαστάσεις. Όλα κινούνται γρήγορα, προκαλούν έκπληξη, δέος, είναι ανέλπιστα και πρωτόγνωρα. Στις εξελίξεις αυτές κυριαρχεί ο Ήλιος, που απλώνει το φως του παντού.

Ο Ήλιος είναι ηγέτης, ο απαραίτητος ηγέτης για να υπάρξει ζωή στον πλανήτη. Όλα αυτά τα χρόνια, ο Πλούτων μας έδειχνε καθαρά, τις δομικές αλλαγές που μετέβαλαν αναγκαστικά όλες μας τις συνήθειες, μας στέρησαν προνόμια, χαρές, μας περιόρισαν, μας βύθισαν στην θλίψη και την απαισιοδοξία. Τώρα τον βλέπουμε με διάθεση να απομακρυνθεί και να μας αφήσει ήσυχους. Όχι πως θα φύγει γρήγορα από τον Αιγόκερο, αλλά τουλάχιστον θα μπορούσε να ασχοληθεί με πιο ευχάριστες αλλαγές.

Ο Άρης και ο Ουρανός βρίσκονται στο ζώδιο του Ταύρου. Δεν είναι μόνο το «μπαμ» που θα κάνει κρότο, είναι και οι ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά δεδομένα που μαγειρεύονται εδώ και αρκετό καιρό. Κεραυνός εν αιθρία, ο Άρης δεν αστειεύεται, τα θέλει όλα δικά του, και ο Ουρανός του δίνει την άδεια να τα πραγματοποιήσει. Να θυμίσω εδώ ότι ο Άρης κυβερνάει τον στρατό, και τα σώματα ασφαλείας. Θεωρείται ακόμα και κυβερνήτης της «φίλης» μας Τουρκίας.

Με στρατό ή χωρίς στρατό, ένα είναι το σίγουρο. Πως αυτά που θα μάθουμε τις επόμενες μέρες, μέχρι την Πανσέληνο της 28ης Ιανουαρίου, ίσως και λίγο αργότερα, σίγουρα θα κάνουν τεράστιο κρότο. Θα δουν το φως της αλήθειας, τόσο συγκλονιστικά γεγονότα, κρυμμένα για πολύ καιρό, που θα σοκάρουν ακόμα και τον πιο αφυπνισμένο.

Στις 28 Ιανουαρίου το βράδυ, έχουμε την Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα. Ο Λέων είναι ζώδιο των ηγετών, των βασιλιάδων, της εξουσίας. Ακριβώς απέναντι θα βρίσκεται ο Ήλιος, στο ζώδιο του Υδροχόου, και σε συζυγία με τον Δία. Το φως του Ήλιου ο Δίας το απλώνει, το αυξάνει, το δυναμώνει. Η αλήθεια θα έχει δει το φως του Ήλιου, τα κρυφά γεγονότα θα έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μέχρι να έρθει αυτή η Πανσέληνος, θα έχουν γίνει πολλά. Θα υπάρχει ένας καταιγισμός από μηνύματα, και πολλές αποκαλύψεις.

Μας εντυπωσιάζει η συζυγία Πλούτωνα – Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου, στον 4ο οίκο, της Πατρίδας και της οικογένειας. Κοντά τους θα βρίσκεται ένα αστέρι που δεν μας αρέσει καθόλου, πρόκειται για το TEREBELLUM, ένα αστέρι που επηρεάζεται από τον Τοξότη, και φέρνει πολλά αγαθά, αλλά μετά από θλίψη και ταπείνωση, τέτοια που μπορεί να προκαλέσει αηδία.

Από το Μεσουράνημα θα έχει απομακρυνθεί ο ευνοϊκός Βόρειος Δεσμός της Σελήνης, και θα έχει αφήσει χώρο για τον Νότιο Δεσμό, που είναι έτοιμος να χτυπήσει την κάθε μορφής εξουσία. Ο κυβερνήτης του Μεσουρανήματος Ερμής, περνάει από την περηφάνια στην ταπείνωση, μια και θα βρεθεί ξαφνικά στην ακμή του 6ου οίκου, εκεί που βρίσκονται οι «κατώτεροι υπάλληλοι» και τα μικρά κατοικίδια.

Αν θελήσουμε να χαρακτηρίσουμε την επόμενη εβδομάδα με λίγες λέξεις, θα μπορούσαμε να πούμε «ΈΚΚΡΗΞΗ», «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ», «ΕΚΠΛΗΞΗ», «ΑΗΔΙΑ», ΚΑΙ «ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ». Ο Δίας φωτίζει όλο και περισσότερο το στερέωμα, σε αντίθεση με τον Κρόνο που διαρκώς γίνεται πιο χλωμός. Η ανθρωπότητα  περνάει από μια σκληρή, αλλά απαραίτητη μύηση. Η ευτυχία δεν χαρίζεται. Κερδίζεται.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα