Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
ΆρθραΠανσέληνος Ιανουαρίου στον Λέοντα

Πανσέληνος Ιανουαρίου στον Λέοντα

Θέκλας Μεταξά
Γράφει η Θέκλα Μεταξά

Μια Πανσέληνος στον αστερισμό του Λέοντα, και κυρίως, όταν έχουν προηγηθεί τόσες «συμμαχίες» και τόσες «συγκρούσεις» ανάμεσα στους πλανήτες, ποτέ δεν αποτελεί ένα αμελητέο γεγονός.

28 Ιανουαρίου, 09.17 μ.μ. η Σελήνη θα βρεθεί ολόγιομη απέναντι από τον Ήλιο, τον Δία και τον Κρόνο. Έχουμε γράψει αρκετές φορές, ότι η Σελήνη συμβολίζει τόσο τον λαό, όσο και το γεγονός το οποίο ερευνούμε. Τη στιγμή της Πανσελήνου, θα συμβεί ένα ευχάριστο φαινόμενο.

Ο Ήλιος θα βρεθεί σε συζυγία με τον Δία. Ο Ήλιος αφού προηγουμένως έχει κάνει μια διέλευση από τον Κρόνο, θα βρεθεί στο πλευρό του Δία, μεταφέροντας του μηνύματα. Ο Δίας επεκτείνει το ηλιακό φως, και ότι αυτό μπορεί να συμβολίζει.
Άλλη μια εντυπωσιακή όψη είναι η συζυγία Πλούτωνα – Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερο δεν νιώθει δυνατή, ασφυκτιά με τόση πειθαρχία και με τόσο συντηρητισμό, αλλά έχει ενδιαφέροντα αστέρια κοντά της.

Ταυτόχρονα η συζυγία Άρη – Ουρανού χτυπάει με τετράγωνη όψη τη συζυγία Ήλιου- Δία – Κρόνου, και μας προδιαθέτει για ξαφνικές, άγριες, ασυνήθιστες ενέργειες. Δεν αργούν, όλα εξελίσσονται γρήγορα. Θα υπάρχει μια απίστευτη ροή γεγονότων και πληροφοριών. Οι πληροφορίες θα είναι στην πλειοψηφία τους παραπλανητικές, και λίγες θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Ανατέλλει ο αστερισμός της Παρθένου, και μεσουρανεί ο αστερισμός των Διδύμων, και ταυτόχρονα οι ακμές των τεσσάρων γωνιακών οίκων θα βρίσκονται όλες στις 22 μοίρες κάποιου αστερισμού.

Τα αστέρια που κυριαρχούν στο στερέωμα την ώρα της Πανσελήνου, αφηγούνται πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες. Το αστέρι που εμφανίζεται στον Ωροσκόπο, σημαίνει πως «κάποιος Δικαστής, ή κάποιος Ηγέτης έρχεται»…

Στο Μεσουράνημα θα βρεθούν πολλά αστέρια που ανήκουν στους αστερισμούς της Περιστέρας, του Ωρίωνα και του Ταύρου. Ας μην περιμένουμε ευνοϊκή μεταχείριση από την κάθε μορφής εξουσία, η οποία όμως, πιέζεται αφόρητα, και αν αποτύχει στην ολοκλήρωση του σκοπού της, θα τιμωρηθεί σκληρά.

Μαζί με την συζυγία Πλούτωνα – Αφροδίτης, έχουμε ένα αστέρι του αστερισμού του Τοξότη, το TEREBELLUM, που αναφέρεται στη γέννηση γενναίων πολεμιστών, που ξέρουν να νικούν και να κατακτούν πόλεις και κάστρα.

Άφησα για το τέλος τα πιο ενδιαφέροντα αστέρια, αυτά που θα βρεθούν κοντά στην Πανσέληνο. Πρόκειται για το Asellus Australis, του αστερισμού του Καρκίνου, και το Giansar, που βρίσκεται στην ουρά του Δράκου.

Για τον αστερισμό του Καρκίνου, είναι γνωστή η ιστορία του. Πρόκειται για το τεράστιο καβούρι που στάλθηκε από την Θεά Ήρα, για να δαγκώσει τον Ηρακλή, όταν εκείνος βρέθηκε στη Λέρνα, προκειμένου να εξοντώσει την καταστροφική Ύδρα. Ο Ηρακλής συνέτριψε με το πόδι του το καβούρι και ολοκλήρωσε τον άθλο του. Ο αστερισμός του Καρκίνου, στην εσωτερική αστρολογία, είναι η πύλη απ’ όπου οι ψυχές επανέρχονται στη Γη.

Το δεύτερο αστέρι που βρίσκεται μαζί με την Πανσέληνο, ανήκει στην ουρά του Δράκου. Έχει την έννοια του «τιμωρημένου εχθρού». Να θυμίσω ότι ο Δράκος είναι το σύμβολο της Κίνας.

Αυτή η Πανσέληνος σίγουρα δεν είναι από τις συνηθισμένες. Θα ακολουθήσουν γεγονότα που θα χρειάζονται πολύ προσοχή, τόσο για την ερμηνεία τους, όσο για να μπορέσουμε να καταλάβουμε το πώς πρέπει να πορευτούμε. Η παραπλάνηση χτυπάει κόκκινο. Να έχουμε ψηλά το ηθικό μας και να θυμόμαστε κυρίως πως ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα