Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
ΆρθραΝέα Σελήνη - Νέες προσδοκίες

Νέα Σελήνη – Νέες προσδοκίες

Θέκλας Μεταξά
Γράφει η Θέκλα Μεταξά

Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα, νέες προοπτικές, νέες ιδέες, νέες δραστηριότητες. Στις 11 Φεβρουαρίου η νέα Σελήνη ξεκίνησε από τις 23 μοίρες του Υδροχόου. Εγώ όμως βλέπω ότι τα νέα ξεκινήματα έχουν ήδη γίνει πιο νωρίς, μόνο που δεν είναι ακόμα ορατά από τον περισσότερο κόσμο.

Στις 11 Φεβρουαρίου, την ώρα που η Σελήνη ξεκίνησε τη νέα πορεία της, είχαμε τον Ωροσκόπο στις 02 μοίρες του Ζυγού, και το Μεσουράνημα στις 02 μοίρες του Καρκίνου. Υπήρχε μια πολυαστρία στον 5ο οίκο. Την πολυαστρία αποτελούσαν 6 πλανήτες στον αστερισμό του Υδροχόου. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και στους 5 από τους 6 αυτούς πλανήτες. Υπήρχαν και άλλες πολύ ενδιαφέρουσες όψεις, που μας οδηγούν σε πολύ σημαντικά συμπεράσματα. Το σκηνικό ολοκληρώνεται στις 27 Φεβρουαρίου όπου θα έχουμε Πανσέληνο, με την Σελήνη στην Παρθένο, και τον Ήλιο στους Ιχθύες.

Στις 13 Φεβρουαρίου, ολοκληρώνεται η συζυγία ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Κάτι γεννιέται, κάτι νέο, ίσως μια ελπίδα, ίσως μια ιδέα, ίσως μια ενέργεια, κάτι που θα μπορέσει να μας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια.

Είναι πιθανόν, κάποιο «ιδιαίτερο επεισόδιο» να πραγματοποιηθεί ανάμεσα στην Νέα Σελήνη και στην Πανσέληνο. Εντός του Φεβρουαρίου.

Ο πόλεμος ανάμεσα στον Δία και στον Κρόνο, στις δυνάμεις του Φωτός και στις δυνάμεις του σκότους, δυναμώνει. Στη μάχη έχει μπει τώρα και ο Ουρανός, μαζί με τον Άρη. Κατά τη στιγμή της Νέας Σελήνης, η πολυαστρία στον Υδροχόο, σαφώς ήταν υπέρ του Φωτός και αυτό διότι, παρ’ όλο που αστρολογικά ο Υδροχόος έχει κυβερνήτη τον Κρόνο, ιστορικά συμβολίζει τον Γανυμήδη, για τον οποίον είχα μιλήσει παλιότερα, αγαπημένο και σύμμαχο του Διός.

Η πολυαστρία προμηνύει μια σκληρή αντίδραση που θα φέρει την «εξουσία» σε πολύ δύσκολη θέση. Ο φόβος που έχει απλωθεί στον λαό, θα λειτουργήσει σαν επιδημία, και θα πλήξει την κάθε μορφής εξουσία.

Τα αστέρια που κοσμούσαν το στερέωμα την ώρα που η Σελήνη ξεκινούσε τη νέα πορεία της, βρίσκονταν από την 6η έως την 23η μοίρα του Υδροχόου. Επηρεάζονταν από τους αστερισμούς του Δράκου, του Υδροχόου, του Δελφινιού και του Αιγόκερου. Θα σταθώ σε δυο από αυτά τα αστέρια. Το ένα από αυτά, που βρισκόταν κοντά στον Ερμή, ονομάζεται ROTANEV, και ανήκει στον αστερισμό του Δελφινιού. Το Δελφίνι είναι ιδιαίτερα αγαπητό στον Απόλλωνα. Κοντά του είχε το αστέρι SUALOCIN. Προσπαθήστε να διαβάσετε αυτές τις 2 λέξεις ανάποδα. Θα δείτε ότι η πρώτη μας δίνει τη λέξη VENATOR, από το VENUS(Αφροδίτη), και η δεύτερη τη λέξη NICOLAUS (Νικόλαος). Τι σημαίνει αυτό; Τι σημασία μπορεί να έχει; Μήπως ότι ο πολυμήχανος και πολυπράγμων Ερμής έχει δυο όψεις; Μήπως ότι εκείνα που φαίνονται κρύβουν και κάτι άλλο στο παρασκήνιο; Το έχω ξαναπεί πολλές φορές: δεν υπάρχουν συμπτώσεις.

Το άλλο αστέρι ανήκει σε έναν ελάχιστα γνωστό αστερισμό, τον αστερισμό EQUULEUS (Ιππάριον), που βρίσκεται κοντά στον αστερισμό του Πήγασου, και που συνόδευε τον Ουρανό, στις 11/09/2001, τότε που οι εκρήξεις (καθόλου τυχαίες) γκρέμιζαν τους δίδυμους πύργους των ΗΠΑ. Μικρό αλλά με ένταση.

Όπως πάντα, τα μεγάλα γεγονότα του ουρανού, καθρεφτίζουν τα μεγάλα γεγονότα που διαδραματίζονται στη γη…

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα