ΆρθραΤάσος Λάμπρου: Η κατάργηση του ΑΣΕΠ ειναι παράνομη και αντιδημοκρατική

Τάσος Λάμπρου: Η κατάργηση του ΑΣΕΠ ειναι παράνομη και αντιδημοκρατική

Ο Αναστάσιος Λάμπρου Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας και Επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει το ΑΣΕΠ, έπειτα από 26 χρόνια λειτουργίας του…

Τάσος Λάμπρου: Η κατάργηση των αντικειμενικών κριτηρίων του ΑΣΕΠ είναι πλήγμα στο Δημοκρατικό μας πολίτευμα, διευρύνει τις κοινωνικές αδικίες υπηρετεί παλαιοκομματικές λογικές. Τώρα λόγω του Covid 19 όλα επιτρέπονται και δικαιολογούνται!!! Φυσικά είναι άλλο να πάρουμε άμεσα γιατρούς και άλλο να γίνουν κράτος, στην περιφέρεια, στους ΟΤΑ μαζικές προσλήψεις με υποκειμενικά κριτήρια. Αυτό είναι παράνομο και αντιδημοκρατικό.

Τώρα σε επίπεδο διοίκησης και αυτοδιοίκησης αυτοί που το εφαρμόζουν χωρίς καμία φειδώ δείχνουν ότι δεν αποδέχονται τις κατακτήσεις της Δημοκρατίας μας που μέσω του ΑΣΕΠ κόπηκε ένας από τούς Γόρδιος Δεσμούς της πελατειακής διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Εγώ προσωπικά δεν θα εφάρμοζα ποτέ υποκειμενικά κριτήρια στις προσλήψεις ούτε θα καταργούσα τον ΑΣΕΠ στην πράξη.

Το θέμα θα έχει συνέχεια, είναι ζήτημα αρχής να προσφύγουν με κάθε νόμιμο τρόπο να ακυρωθούν οι λογικές των παρανόμων προσλήψεων. Τέρμα τα ψέματα, όλοι πρέπει να στηρίξουμε τα κριτήρια του ΑΣΕΠ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα