Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
Περιφέρεια"Ναυπλιέξ και Αργοσίξ συνεχίζουν να αντιστέκονται στους Αρκουμανέους"

“Ναυπλιέξ και Αργοσίξ συνεχίζουν να αντιστέκονται στους Αρκουμανέους”

Μηνάς Π.
Γράφει ο Μηνάς Π.

Η δράση τοποθετείται στο 2021 μ.χ. Όλη η Πελοπόννησος έχει πέσει στα χέρια του Κορονοϊούς. Όλη; Όχι! Οι κάτοικοι δυο μικρών χωριών της Αργολίδας (Ναυπλιέξ και Αργοσίξ) συνεχίζουν να αντιστέκονται στους Αρκουμανέους τις Λεγεώνες του Κικίλιους. Γνωρίζοντας ότι η κατάκτηση των χωριών μέσω πολέμου είναι αδύνατη ο Περιφερειάρχης Νίκιους Παναγιώτιους προσπαθεί με κάθε τέχνασμα να βάλει ατομική ευθύνη στα χωριά, πάντα όμως με αποτυχημένη κατάληξη. Οι Αργολιδείς δε, φοβούνται παρά μόνο ένα πράγμα… μήπως τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι… επειδή όμως αυτό δεν συμβαίνει, διαβάστε την ανακοίνωση του Π.Νίκα όσον αφορά στην εξέλιξη της πανδημίας covid-19, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Δύσκολες αναμένονται οι επόμενες ημέρες, όσον αφορά την εξέλιξη της πανδημίας της covid-19, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, μετά την ενημέρωση που είχε χθες Δευτέρα 8 Μαρτίου. Με βάση την ενημέρωση αυτή, ο περιφερειάρχης έκανε λόγο για πολύ δύσκολη κατάσταση στην Κορινθία, στην Αργολίδα – ιδίως στις περιοχές ‘Αργους και Ναυπλίου -, αλλά και στην Τρίπολη.

Σε επισφαλή θέση προκύπτει ότι περιέρχεται και η Π.Ε. Μεσσηνίας, ενώ η μοναδική Περιφερειακή Ενότητα από την οποία έρχονται αισιόδοξα μηνύματα, βάσει των στοιχείων του ΕΟΔΥ, είναι η Λακωνία. Για μία ακόμα φορά, ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι θα πρέπει οι πολίτες να τηρούν επακριβώς τα μέτρα που υποδεικνύει ο ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα