Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΣύλληψη 8 ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών από το τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου

Σύλληψη 8 ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών από το τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου που μετά από συστηματική, πολύμηνη και ενδελεχή έρευνα κατάφεραν να εξαρθρώσουν εγκληματική οργάνωση, η όποια δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση-πώληση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αργολίδος καθώς και στη περιοχή Σπετσών-Πειραιά.    

Ειδικότερα μετά από συντονισμένη επιχείρηση με τη συμμέτοχη αστυνομικών του Τ.Α. Ναυπλίου, Α.Τ. Ερμιονίδας, Α.Τ. Σπετσών, των Ο.Π.Κ.Ε. Δ.Α. Αργολίδος και Αρκαδίας και τη συνδρομή δύο (2) αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τ.Α. Ναυπλίου και λιμεναρχείου συνελήφθησαν οχτώ (8) ημεδαποί μέλη ομάδας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της κατοχής – διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και νόμου περί όπλων.     

Οι Αστυνομικοί της Αργολίδας, αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι με τον επαγγελματισμό τους, την αυταπάρνηση και αυξημένο το αίσθημα προσφοράς τους προς την κοινωνία, δίνουν καθημερινά αγώνα για την πάταξη της εγκληματικότητας και εδραιώνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

 
ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ

Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα