Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΒ. Λαμπρόπουλος: Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό για τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ....

Β. Λαμπρόπουλος: Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό για τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο

Στην αντεπίθεση πέρασε για άλλη μια φορά ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, έπειτα από το ανακοινωθέν του Δημάρχου Ναυπλιέων Δ. Κωστούρου σχετικά με την χρηματοδότηση για το σχολείο της Αγίας Τριάδας. Διαβάστε το σχετικό ανακοινωθέν του κ. Λαμπρόπουλου:

Φαίνεται πως έχει επιλέξει για το τέλος της θητείας του να πορευτεί με όπλα του, τη συκοφαντία και τη μόνιμη παραποίηση της αλήθειας. Σκοπός του; Προφανής. Η αποτροπή νέων, σοβαρών, και ανθρώπων που δεν έχουν σκοπό να βιοπορίζονται από τον Δήμο ,από την ενασχόληση τους με τα κοινά.

Μία μόνο απάντηση στη νέα αήθη επίθεση εναντίον μας: Αν ήθελε και όπως έπρεπε, θα έβαζε στην τροποποίηση του Προϋπολογισμού, χωριστά για ψήφιση τα θέματα του γηπέδου στο ΝΤΑΜΑΡΙ και του δημοτικού σχολείου της Αγίας Τριάδας και όχι μαζί με άλλα 38 θέματα!!! και στα οποία αυτά θέματα δεν υπήρξε καν εισήγηση στο συμβούλιο από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο οικονομικών !!! Σαράντα διαφορετικά θέματα, όπου υπάρχουν κατατμήσεις έργων για να κάνετε απευθείας αναθέσεις αντί διαγωνισμών και άλλα που δεν είχαν σχέση ούτε με γήπεδα, ούτε με σχολεία και είχατε την απαίτηση να πούμε ένα ξερό ναι ή όχι για όλα.

Φτηνά κόλπα χωρίς σεβασμό προς το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Δημοτικούς Συμβούλους που θέλετε να τους μετατρέψετε σε άβουλα όργανα και χειροκροτητές των αποφάσεων σας κύριε Δήμαρχε. Την όποια ανοχή μας στο πλαίσιο της συνεργασίας για το καλό του Δήμου μας, προφανώς και την έχετε παρεξηγήσει κύριε Κωστούρο και πάψτε να εμπαίζετε τους Δημότες, το ενδιαφέρον σας για τα Σχολεία το είδαμε εννιά χρόνια τώρα με το 5ο Δημοτικό και τον άθλιο αγωνιστικό χώρο στον οποίο βρίσκεται το Γήπεδο Ναυπλίου. Τέλος,αν σας έχει απομείνει κάποιο πολιτικό ύψος σας ΠΡΟΚΑΛΩ να δημοσιοποιήσετε τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά για να γελάσει ο κόσμος με την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και την απουσία εισηγήσεως προφορικής για τα θέματα που λέτε ότι αρνηθήκαμε να ψηφίσουμε.

Ευάγγελος Αθ. Λαμπρόπουλος Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ναυπλιέων

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα