ΆρθραΕντός, εκτός και επί τα αυτά

Εντός, εκτός και επί τα αυτά

  • Η σημασία που έχει δοθεί στο κομμάτι του Τουρισμού στην Ερμιονίδα είναι, σε σχέση με παλαιότερα, αρκετά εμφανής. Έχουν γίνει μεγάλα βήματα ώστε να κερδηθεί το μεγάλο στοίχημα και η περιοχή να έχει την θέση που της αξίζει. Να σημειωθεί πως ο τουριστικός οδηγός της περιοχής που κυκλοφόρησε ήταν και πλήρης και σωστά σχεδιασμένος και φυσικά εμπεριείχε την Αγγλική γλώσσα διότι δεν απευθυνόμαστε μόνο στους Έλληνες αλλά και στους τουρίστες. 
  • Θα πρέπει να τονιστούν όμως ιδιαίτερα τα αρχαία που προσφέρει η περιοχή ώστε οι τουρίστες να έχουν ένα κύριο λόγο να μας επισκεφθούν όπως πχ το Φράγχθι που στην Αρχαιολογία το γνωρίζουν παγκοσμίως, μέχρι και από Ελβετία είχαν έρθει παλαιότερα για ανασκαφές. Διότι οι πολύ ιδιαίτερες προτάσεις που απευθύνονται σε ειδικές ομάδες που ασχολούνται με συγκεκριμένα αθλήματα είναι κάπως περίεργες. Μην έχουμε αυταπάτες ότι είμαστε Ελβετία (ας φτιάξουμε ένα σαλέ στο μεγαλοβούνι και μια πίστα σκι λίγο παρακάτω) ή Ντουμπάι. Ας αράξουμε στα κυβικά μας – εκείνο το μουσείο του Φράγχθι κάθε τετραετία το υπόσχονται και ποτέ δεν γίνεται (Ανάβαλος έχει καταντήσει και αυτό). 
  • Βέβαια αν φτιαχτεί πίστα στο Μεγαλοβούνι θα παίρνουν φόρα οι σκιέρ από το βουνό και θα καταλήγουν στη θάλασσα με τα ίδια σκι όπου θα τους παραλαμβάνει σκάφος επιτόπου, έτσι θα τονωθεί και το χειμερινό και το θαλάσσιο σκι ταυτόχρονα. Παγκόσμια πρωτοτυπία δηλαδή. Μια σκέψη κάνουμε…. δεν προτείνουμε κάτι!

ΥΓ : ΑΓΙΟΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ, ΦΡΑΓΧΘΙ, ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΩΝ, ΣΠΗΛΙΕΣ ΔΙΔΥΜΩΝ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ ΕΔΩ!

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα