Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022
ΆρθραΕξαφάνισαν το Άργος από τον τουριστικό χάρτη της Περιφέρειας

Εξαφάνισαν το Άργος από τον τουριστικό χάρτη της Περιφέρειας

Μηνάς Π.
Γράφει ο Μηνάς Π.

Το ανανεωμένο τουριστικό site της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρουσίασε χθες ο κ .Νίκας στο κεντρικό κτήριο της Διοίκησης, στην Τρίπολη.

Φυσικά να επισημάνω στους συντάκτες του δελτίου τύπου που εστάλη στα ΜΜΕ, ότι χθες δεν ήταν μια απλή Τρίτη 28 Απριλίου όπως αναφέρουν, αλλά η Μεγάλη Τρίτη, από την… Μεγάλη βδομάδα που διανύουμε (σε περίπτωση που το ξεχάσατε…)

Το πιο σημαντικό φυσικά δεν είναι το παραπάνω ατόπημα της Περιφ. Πελοποννήσου και των συνεργατών του κ. Νίκα. Σαν «τουρίστας» και εγώ ο ίδιος ήθελα να του ρίξω μια ματιά οπότε μπήκα στους Προορισμούς που προτείνει Περιφερειακή Αρχή και ανακάλυψα αν και δεν το πίστευαν τα μάτια μου, ότι η πόλη του Άργους έλαμπε δια της απουσίας της.

Το Άργος, η αρχαιότερη πόλη στην Ηπειρωτική Ευρώπη δεν θεωρείται σημαντικός τουριστικός προορισμός κατά την εκτίμηση των κατεξοχήν αρμόδιων της Περιφέρειας και προφανώς δεν χρειάζεται να εμφανίζεται δίπλα στο Τολό ή στην Παραλιακή Κορινθία και τον Τυρό

Να το θεωρήσω «αβλεψία» από τους υπεύθυνους ή κάτι άλλο;…

ΥΓ: Φυσικά αν «κλικάρετε» τον νομό της Αργολίδας στο χάρτη που εμφανίζεται δεξιά θα σας δείξει και την πόλη τους Άργους ως μια Β΄επιλογή…

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα