Ερμιονίδα 7+1 Σχόλια

0
7+1

→ Με το φρεάτιο δεξιά και έμπροσθεν – καταμήκος στα εμπορικά του Πορτοχελιού απέναντι από το χοτέλ “Αλκυών” δεν θα κάνετε τίποτα ρε παιδιά; Βέβαια αν το καθαρίσετε θα τους λείψουν οι μοναδικές ευωδιές που αναδύονταν…

→ Ο πολυεκατομμυριούχος Αθηναίος τελικά έκανε πίσω… Δεν θα διεκδικήσει την δημαρχία όπως αναφέραμε στο προηγούμενο διαδικτυακό 7+1. Με τόσους γίγαντες της πολιτικής αντιλήφθηκε άμεσα ότι δεν θα είχε καμία τύχη.

→ Πάντως κάτι είχαμε γράψει και για τον Τζέημς Μποντ. Ωστόσο κρατήστε ότι θα γυριστεί και μια φαντασμαγορική σκηνή στο “Μπούρμπουλο”. Θα προηγηθεί καταδίωξη με ταχύπλοο και ανατίναξη του σε εκείνο το σημείο. Μπουμ δηλαδή!

→ Self tests θα μοιράζει δωρεάν ο δήμος την Μεγάλη Εβδομάδα. Απαραίτητα για την είσοδο σας στα κορονοπάρτι που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες ευρύχωρες οικίες στην “γειτονιά των Αγγέλων” που λέει και ο Σερ Τάκης.

→ Η μαρίνα στο Πόρτοχελι θα λειτουργήσει; ή πρώτα θα επεκταθεί περισσότερο και ύστερα βλέπουμε; (Ρωτάμε και ας μην διαθέτουμε ούτε βαρκούλα με κουπιά…)

→ Με τον Άρη τι συμβαίνει; (Όχι τον πλανήτη αλλά τον άλλο…)

→ Η Ερμιόνη πάντως αν και το γράψαμε ως πρωταπριλιάτικο τις προάλλες, πραγματικά θέλει να τυπώσει δικά της νομίσματα. Κόκκινης απόχρωσης κατά προτίμηση… Περίπου σαν τα παλιά κατοστάρικα…)

+1

Έφιππη αστυνομία θα θεσμοθετηθεί πιλοτικά στην Ερμιονίδα, αντιγράφοντας τα καλά του στρατού;

Κ.Π.

Ακολουθήστε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Google News
Στη σελίδα και την ομάδα στο Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here